Hvad skruer skal anvendes med Backerboard?

May 10

Hvad skruer skal anvendes med Backerboard?

Om flise er en god måde at øge dit hjem egenkapital og tiltrækningskraft, men det skal gøres ordentligt, så fliserne vil lægge fladt. En af de bedste måder at opnå dette er at bruge backerboard. Fasteneren valg til fastgørelse af backerboard afhænger af på hvilken form du bruger og hvor du installerer den.

Typer af Backerboard

Der er tre hovedtyper af backerboard: greenboard, fiber cement og cement board. Greenboard er en type af drywall med fugt-resistent liner papir. Fiber cement boards er gips bestyrelser, der er blevet styrket med fiber. Cement boards kommer i to hovedtyper: fiber forstærket og fiberbeton. Mange af disse produkter kommer i forskellige tykkelser alt efter den påtænkte anvendelse.

Typer af skruer

Hvilket produkt du bruger vil hjælpe med at bestemme hvilken type befæstelse, er korrekte. Fiber cement og cement board skruer er stål med særlige coatings, at modstå korrosion. De har også særlige tips til at gøre at starte skruen uden predrilling lettere og tråd mønstre designet til at maksimere pullout modstand.

Galvaniseret eller polymer-belagte negle eller hæfteklammer kan bruges på bordplader og vinyl eller modstandsdygtige gulve.

Greenboard er gipsvæg med en særlig dækning, så du kan bruge almindelige drywall skruer. Men greenboard er ikke godkendt til brug på alle områder.

Længden af fasteneren

Længden af den krævede fastener bestemmes delvist af hvad projektet er. Gulve og vægge nødt ofte til at gå over undergulve eller gipsvæg, så anbefales mindst 1 1/4 inches.

Bordplader få en kortere, 3/4-inch skrue, fordi de ikke har folk gå på dem eller tyngdekraften trækker dem fra en væg. Derudover du ikke skrue spids holder sig så langt ind i kabinettet, det vil skade nogen at nå i at få noget.

Andre overvejelser

De skruer, som du har brug for er generelt fundet i nærheden af backerboard i hjem forbedring butik. På etiketten, vil du se hvad slags bord de er designet til at vedhæfte til og længde af skruen.

Du skal bruge en hel fasteners, fordi den maksimale afstand mellem skruer er 8 inches og mange projekter har en 3 - eller 4-tommer afstand mønster. Mange af fiber cement backerboard produkter har en flisebelægning og sømning gitter markeret på dem for at gøre installationen lettere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com