Hvad skyldes min Rose af Sharon blomst ændre fra blå til hvid?

January 15

Hvad skyldes min Rose af Sharon blomst ændre fra blå til hvid?

Mange hjem gartnere, der søger for at tilføje mere farve og sort til deres værfter vælge at plante blomster, Rose af Sharon, som kommer i mange forskellige lyse og klare farver. Typisk, plante farve bestemmes af den sort, der er avlet over generationer til at opretholde en specifik farvning. I nogle tilfælde kan blomst farveændringer finder sted, rendering en Rose af Sharon, der engang var blå, hvid.

Jordens pH-værdi

Det væsentlige, farverne folk ser, når de ser på blomsterne er en attribut af pigmenter i disse blomster, som afspejler eller absorbere forskellige bølgelængder af lys. Et par af disse pigmentfarver omfatter klorofyl, carotenoider, betalains og anthocyaniner. Ud fra jord pH, kan fremtrædende pigmenter i den Rose af Sharon udtrykkes over andre, i kraft forårsager ikke blot en ændring af skyggen af blomsten, men en ny farve helt. Det sundeste pH niveau for den Rose af Sharon er et sted mellem 3,7 og 7.3.

Kunstvanding

Vanding praksis kan have en indvirkning på blomst farveændringer. Rose af Sharon farve kan ændre sig hvis planten har været under vandes eller overwatered. Når dette sker, transporteres næringsstoffer ikke gennem rødderne og ind i planten som effektivt, som har en effekt på pigmentering. Rose af Sharon farveændringer på grund af vand omfatter blues falmer til hvid, og pinks og røde ombytning.

Sæson

Tid af året har den mest direkte indvirkning på farve ændringer i den Rose af Sharon. I sommermånederne når temperaturerne er regelmæssigt højt, Rose af Sharon kan begynde at føle stress under varmen (endnu mere, så hvis de ikke er plantet i et skyggefuldt sted) og farven vil blegne. De varme sommermåneder kan se Rose af Sharon fading til mørkere nuancer. Den blå farve er mere tilbøjelige til at dominere i sommermånederne end i foråret. Lysere farver som pink og røde farver vil dominere i køligere temperaturer i det tidlige forår i særdeleshed.

Jord næringsstoffer

Jord, der er rige eller mangler i bestemte næringsstoffer og mineraler kan have en indflydelse på farven på den Rose af Sharon. For eksempel, kan nogle parceller på jord have store aflejringer af kalk, som kan forårsage en pigment skal udtrykkes over andre. Jord test kits kan købes på havearbejde levering butikker sammen med en grundlæggende pH test. Efter de instruktioner, der følger med sættet, bør enhver gartner kunne fastslå, om hans Rose af Sharon er plantet i jorden er alt for rig på visse mineraler eller betydeligt mangler i andre. Nogen bemærkelsesværdige resultater i en af disse test vil sandsynligvis være relateret til ændringen i farve, og særlige jord kosttilskud eller gødning kan købes for at løse problemet, hvis farveændringen ikke er at foretrække.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com