Hvad slags barkflis er sikker til brug for en børneleg område?

November 12

Hvad slags barkflis er sikker til brug for en børneleg område?

Et fælles koncept i opbygningen af legepladser og spille udstyr er, at hvis et barn kan gøre det, vil han gøre det. Nogen legeplads, designet med sikkerhed for øje skal give en form for støddæmpende materiale under og omkring udstyr. En af de mest populære materialer i offentlige og private spille område konstruktion er træ barkflis.

Vælg til formålet

Barkflis til anvendelse omkring planter ofte er designet til at nedbryde og give gødning. Barkflis er beregnet til brug på gangstier kan indeholde kemiske konserveringsmidler, som kan skade børn. Et træ barkflis beregnet til legeplads bør være fri for kemikalier og tilbyder ingen næringsstoffer, hvis de anvendes med planter.

Genanvendt vs Virgin træ

Træ barkflis kan være fremstillet af genanvendt træ eller nye, virgin træ. Genbrugstræ er sikker, så længe det ikke er behandlet for at modstå forfald. Imprægneret træ kan indeholde giftige kromaterede kobber arsenate eller CCA. Barkflis fra virgin træ vil komme fra ny, ubehandlet træ og garanteres at være fri for CCA.

Klima bekymringer

Træ barkflis er en grove partikler materiale. Vand kan nemt komme ind pakket barkflis og fryse i kolde temperaturer. Træ barkflis leverer en sikker bunddække, fordi den bevæger sig og komprimerer for at absorbere kraften af falls. Frosne barkflis vil hverken flytte eller kompakt, således at miste det sikkerhedsmæssige fordele.

Årlige vedligeholdelse

Træ barkflis vil nedbrydes med tiden. I begyndelsen af hvert spil sæson, bør være raked legeplads barkflis for at løsne komprimerede områder. Nye barkflis bør tilføjes til at give en ensartet sikker tykkelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com