Hvad slags belysning er bedst at bruge udenfor på baggård verandaen?

December 8

Hvad slags belysning er bedst at bruge udenfor på baggård verandaen?

En baggård våbenhuset er en funktionel tilføjelse til et hjem design. Det giver dig mulighed at underholde udendørs uden at bruge din græsklædte baggård til siddepladser. Når solen går, du har brug for tilstrækkelig belysning til din baggård veranda, der ikke hindrer den stemning eller naturlige elementer af udendørs levende.

Firelight

Hvis din baghave veranda har en pejs, er firelight en af de mest indbydende muligheder for udendørs belysning. Brænde naturligt træ i din pejs, fordi knitren af logfiler og flimrende gnister tilføje atmosfære til udendørs indstilling. Hvis din baghave veranda ikke har en pejs, købe en firepit eller en chiminea på din lokale hardware butik. Du kan brænde naturtræ i en udendørs firepit eller chiminea og mange sorter er billig.

Candlelight

Stearinlys er en fælles indstilling til baggård veranda belysning fordi det er billigt, skaber en varm miljø og producerer en indbydende duft. Som en ekstra fordel, nogle udendørs stearinlys er lavet med citronella og holde bugs væk. Køb store smedejern eller børstet nikkel lanterner og sted en langvarig stearinlys i hver. Vise stearinlys på accent tabeller, græsplæne tabeller og patio møbler.

Streng lys

Streng lys kan bruges til at dekorere en baggård verandaen hele året rundt. Installere streng lys på din trappe gelænder, i træer og store buske i nærheden af din veranda. Hænge streng lys fra spær eller bjælker der dækker din veranda område. Vælg små eller mellemstore hvide pærer til en enkelt, ensartet udseende, eller vælg større farverige pærer for et festligt design.

Chandleliers

Lysekroner er en eye-tiltalende belysning mulighed for en baggård veranda, hvis du har bjælker eller spær kan du hænge en fra. Installere stearinlys i en lysekrone, hvis du vil naturligt lys eller bruge lav-watt pærer i en elektrisk lysekrone. Vælge en smedejern-lysekrone, der har en rustik udendørs appel. Undgå store, prangende lysekroner, der er alt for sprudlende og glitrende til en baggård veranda.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com