Hvad slags belysning er for en Home Gym?

October 1

Hvad slags belysning er for en Home Gym?

Når du opretter et hjem gym, er en af de ting, mange mennesker ignorere belysningen. Dårligt oplyste fitnesscentre kan føre til en mangel på energi og derfor mangler i den samlede træning. At skabe et smukt oplyste hjem gym ikke kun energizes du men også tillader dig at se bedre. Med lidt opfindsomhed, kan du lære præcis hvilken slags lys til brug for dit hjem gym til at give dig den træning plads, at du altid har ønsket.

Naturlig belysning

Naturlig belysning siges at være den bedste belysning til nogen træning. Mennesker tager i lyset fra solen og vende det til ATP celler, der er derefter omdannes til energi. En ekstra mængde energi fra naturlige ATP vil hjælpe med nogen træning--uanset om det er vægtløftning, cardio, ganer eller yoga. Holde dine blinds åbne i løbet af dagen, og Placer workout udstyr i dit hjem gym at få mest muligt lys fra vinduerne, mens solen står op.

Lysstofrør

Lysstofrør kan hænges på tværs af loftet for at lyse op i ethvert hjem gym. Disse pærer er lysere end almindelige pærer og derfor sat ud en hel del mere lys. Fluorescerende pærer har dog en tendens til at flimre, hvilket kan dræning på nogle mennesker, især dem med epilepsi. Disse lys kan forårsage hovedpine selv i mennesker, der ikke har epilepsi, men har en følsomhed over for lys udsving.

Dagslys pærer

Hænge dagslys pærer i lamper på strategiske områder af dit hjem gym. Hænge en i hvert hjørne og et midt i rummet. Selv om disse ikke er så affektive som naturligt sollys, de skabe effekten af lys og ikke kun gør det muligt at se bedre, men også gøre gymnastik føler mere indbydende, som gælder især, hvis dit hjem gym er et stort område.

Almindelige pærer

Hvis du ikke har mulighed for at hænge dagslys pærer eller lysstofrør, hænge almindelige pærer i strategiske områder i gymnastiksalen, at få mindst lys, og slå dem at lade dem overlapper hinanden. At lade strømme af lys overlapning fra hver enkelt af pærer vil øge lysstyrken af rummet eksponentielt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com