Hvad slags billeder gå i et køkken?

July 21

Nøgne køkken vægge er kedeligt, og som sandsynligvis ikke afspejler den måde, du lever dit liv. For lejere eller en boligejer på et budget, vil et par billeder bringe farve, personlighed og bidrage til et tema, hvis det ønskes. Føje en væg kant i det samme tema som billederne fuldender udseendet i dit køkken.

Frugter eller grøntsager

Farve kommer til live med billeder af frugter eller grøntsager. Et foto af en enlig apple eller et udvalg af frugter i en kurv helt sikkert hører på en køkken mur. Supplere billedet med en skål med frugt eller en hængende klase bananer på køkkenbordet. Sukkermajs, auberginer og radiser er nogle af de livlige farver finder du fra haven veggies. I efteråret skifter billederne til dem af græskar og falder blade til at blive tilpasset med sæsonen.

Blomster

Munter solsikke billeder hængende på væggen og en enkelt solsikke i en vase vil kvikke op ethvert køkken. Hvide gardiner med en gul ramme vil binde alt sammen i en pæn pakke. Solsikker er ikke din eneste mulighed for køkkenet. Vælge en yndlingsfarve, og du har ikke noget problem, matchende en blomst til farven. Vælg dækkeservietter til at blande med farver.

Husdyr

Farm animal billeder er helt hjemme i et land-stil køkken. Haner, køer og svin er gode valg til køkken indretning. Køkken sengetøj, tæpper og casual porcelæn er let at finde med farm dyreprint på dem. Opdele væggen med en stol jernbane. Vedhæfte wainscoting under stol jernbane, og male den øverste del af væggen en farve til at modregne billederne.

Mad billeder

Hvis du er delvis til en visse retter eller have en underskrift parabol, vise billeder til at repræsentere din smag. Opret en italiensk køkken tema med et billede af dampende spaghetti og kødboller, eller Vælg en indrammet plakat til at hænge. Indstil tabellen ved hjælp af en rød og hvid ternet dug. Tilføje en centerpiece med en vinflaske med lag af voks dryppende ned langs siden.

Brød og vin

Et billede af et stykke brød og en flaske vin i en enkel ramme kan være mere velegnet til dit køkken. En lille vin rack på køkkenbordet eller en skål af druer ville gå pænt med dette billede. Blend sorte, hvide og røde farver til en sofistikeret udseende køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com