Hvad slags blomst er en Digitalis plante?

June 30

Hvad slags blomst er en Digitalis plante?

Digitalis (almindeligvis kendt som Fingerbøl) er en plante, ses ofte i blomsterhaver eller som en landskabspleje element. Digitalis er meget eftertragtede fordi det er nemt at pleje og dens dejlige center spike, dækket af farvestrålende, klokkeformede blomster med dappled interiør. Digitalis er en svøbe i en græsgang med husdyr, dog, som det kan være meget giftige. Ironisk nok, når Digitalis er raffineret som en del af en farmaceutisk sammensatte, det er værdifuld medicin for hjertesygdom.

Digitalis Basics

Digitalis er en toårig, hvilket betyder at det vender tilbage i endnu et år som en flerårig plante, men ikke generelt lever længere end. Blomster emerge fra et enkelt aks, der kommer fra midten af en lavtvoksende klump af blade. Digitalis purpurea er den vilde form af anlægget og har violette blomster, men en regnbue af mutationer er blevet isoleret og er tilgængelige for salg.

Med held voksende Digitalis

Digitalis er en skov plante. Det foretrækker nogle skygge og rig, sure jordbund, der er godt drænet. Digitalis gør godt i USDA hårdførhed zoner 3 til 9, hvilket betyder, at det kan gøre godt næsten overalt i kontinentale USA. Det kan være startet som en frø eller købt som en transplantation fra mange planteskoler. Nogle digitalis sorter har tendens til at selv frø og hjorte - og kanin-resistente.

Digitalis er en giftig urt

Digitalis indeholder tre separate hjerte stimulanser og et hjerte depressivt. I en fjern fortid, disse planter var omhyggeligt anvendes til behandling af forskellige hjertet maladies, men koncentrationen af de fire stoffer varierer betydeligt nok gøre denne plante særdeles farligt for mennesker og husdyr. Digitalis, narkotika, afledes fra anlægget, men under stærkt kontrollerede farmaceutiske indstillinger.

Digitalis i farmaceutiske

Digitalis planter er nyttige i farmaceutiske produkter for forbindelser digitoxin og digoxin, begge stærke hjerte stimulanser. Digitalis, det afledte stof gives til patienter, der oplever hjertesvigt eller uregelmæssig hjerterytme. Det er en livsvigtig og livsforlængende medicin når bruges med forsigtighed. Kun en læge bør dosis Digitalis, fordi overdosis og død er betydelige risici.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com