Hvad slags brændstof bruges til at opvarme dit hjem?

November 7

Hvad slags brændstof bruges til at opvarme dit hjem?

I varme klimaer, som Florida og San Diego, er bekymring med boligopvarmning minimal. I andre områder, såsom New England, sletterne stater og det øvre Midtvesten, er boligopvarmning en primær årsag til bekymring, især når utility regninger forfalder hver måned. Da mennesket første disovered brand titusinder af år siden, bekymringen over som brændstof er det bedste brændstof til varme grotte-- eller hjem--har været et vigtigt spørgsmål.

Træ

Træ har været den traditionelle opvarmning metode, da familien samlet omkring den første brand foran hulen munden. Nogle boliger er stadig designet til at bruge træ som det primære brændstof. Mange familier skåret og opdele deres eget træ hvert år samtidig spare på omkostningerne, mens andre afhænge af kommercielle træ masser og sælgere for deres levering. Andre biobrændstoffer, såsom træ og majs pellets, er til rådighed for specialiserede brændere.

Kul

Kul har en historie af hjem brændstof bruge næsten så længe som træ. Tidlig mand brugte det i huler, og af romernes tid var i bred anvendelse. I midten af 1800-tallet gennem midten af 1900-tallet, den blev leveret i byer, og det var langt mere praktisk end træ. En kul ovn kunne opvarme et hjem mere effektivt end en pejs. Ifølge "The New York Times" i 2008, gør"kul et comeback som brændsel til opvarmning hjem." Det er let tilgængelige i mange områder, og omkostningerne sammenligner også med andre former for opvarmning et hjem.

Naturgas

Central varme drevet af gas er den måde, mange familier opvarme deres hjem. Naturgas er leveret over hele landet i store underjordiske rør og giver hjem en ren, behagelig varme. Der er ingen arbejde involveret med naturgas end justere termostaten for den mest behagelige temperatur og en gang-årlig rengøring af ovn filtre. Boliger, der er uden for naturgas områder ofte bruge propangas i store lagertanke som deres brændstof kilde.

Elektricitet

Elvarme er kapret af forsyningsselskaber som den reneste og sikreste varme. Afhængig af del af landet, spænder elvarme fra billige til meget dyre. Hvis den elektriske varme er installeret på grundlag af værelse i stedet for i et centralvarmeanlæg, kan besparelser være betydelige, da hvert værelse individuelt kan justeres til den optimale temperatur. Værelser, der ikke bruges kan endda fortsat uopvarmede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com