Hvad slags Brusevægge er tilgængelige?

December 28

Når der dækker eller inddrive Brusevægge, arm dig selv med så mange oplysninger som muligt at holde trit med den seneste udvikling inden for byggebranchen. Solid overflade paneler er tilgængelige og kan gøre de bedste Brusevægge, fordi der er ingen sømme undtagen hvor hjørnerne mødes. Dog skal du undersøge flere muligheder, når du vælger den rigtige bruseren væggen for dit badeværelse brusebad.

Marmor og granit

Marmor og granit omgiver er tilgængelige for boligejer på jagt efter en langvarig enhed. De er en smule pebret, men marmor og granit er meget holdbare. Hvis du er modig nok til at tackle dette job selv, kan du bestille stykker nødvendige skåret til dimensionerne af din Brusevægge. De kommer i precut størrelser, såsom 30 x 60, 72 x 30 og 84 x 84 tommer.

Flise

Keramiske fliser er en af de mere almindelige og traditionelle materialer til brug på Brusevægge. Nøglen til at gøre dette produkt er sidst substrat materiale som anvendes på flisen. Beton paneler og lignende produkter fungerer bedst for keramiske fliser, men bør sikres direkte på studs i Brusevægge. Må ikke anvendes beton paneler på enhver type af drywall som fugt former mellem to og nedbryder drywall, hvilket kunne føre til sort mug.

Kulturperler marmor

Kulturperler marmor er et menneskeskabt produkt bestående af højstyrke polyester harpiks og naturlig marmor sten støv. Vægpaneler for bruseren er begrænset til 59 3/4 x 119 1/2 inches. En af fordelene ved kulturperler marmor er mindre sømme, og da de er installeret, ved hjælp af mug resistent silikone, utætheder er mindre tilbøjelige til at forekomme.

Plastik laminat

Plastik laminat til Brusevægge fungerer godt, hvis installationen er forsvarlig. Da det ikke er vandtæt, skal sømme og andre områder, der er potentielle vådområder forsegles med silikone eller vandfast caulk. Brusebad væg lim direkte til et substrat, som kan forårsage problemer senere hvis bånd mellem laminatet og substrat har eventuelle huller i den. Resultatet er vridning og uundgåelige trække væk fra underlaget.

Ikke-blødgjort PVC

Ikke-blødgjort PVC er et panel version af PVC rør kun stærkere og mere holdbare. Panelerne er 100% vandtæt og slidstærk. Panelerne passer sammen ved at indsætte et panel i en plads på det næste panel. Producenter af panelet foreslår, at tilføje en perle af silikone sealer mellem panelerne hvor de passer sammen, og hvor de mødes brusebad pan.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com