Hvad slags bygning produkt kan bruges til dækning, ikke erstatte, våbenhus kolonner?

January 27

Byggeri-grade våbenhus kolonner kan være så almindelig som 4 x 4 træ indlæg. Selv om de er stærke, kan deres slanke udseende se ud af sted. Dækker kolonner med noget mere attraktiv tilføjer en del af bremse appel til dit hjem. Hvis kolonnerne er allerede dekorative, men du kan ændre udseendet, kan du finde stor diameter, præfabrikerede wraps på et hjem forbedring center.

Træ

Pres-behandlet og ubehandlet tømmer er to af de billigste og mest alsidige materialer til indpakning våbenhus kolonner. Samlet lodret i en rektangulær-formet boks, omdanne de små eller uattraktive kolonner til noget, der synes mere omfattende. Den første wrap board er normalt naglet til stillingen. De resterende tre bestyrelser er enten naglet omkring stillingen på samme måde, eller de er fastgjort i en tre-sidet boks og gled på plads som en enhed, der dækker de tre åbne sider af stillingen. Særlig snedkeri er ikke påkrævet for en attraktiv og robust wrap, men du kan tilføje rabbet leddene i hjørnerne til at hjælpe wrap egnet strammere. Rabbet leddene ligner tunge og groove.

Behandlede tømmer modstår rot og insektangreb. Du kan plette, forsegle eller male det eller lade det nøgne. Ubehandlet tømmer er billigere, men det er tilbøjelige til at skade medmindre du forsegle eller male alle sider, herunder de afskårne ender, før du installerer bestyrelser. Afslutte toppen og bunden af stillinger med trim molding, hvis det ønskes, og tilføje andre dekorationer, hvis du foretrækker. Galvaniseret eller pyntede søm eller skruer er de bedste fasteners, som de modstå rust.

Aluminium

Præfabrikerede aluminium kolonne wraps er tilgængelige i mange stilarter, og de er males. De er en mid-pris indstilling, der falder mellem tømmer og PVC. Aluminium er lysere og kræver mindre tømrerarbejde færdigheder end træ. Wraps kommer i to eller flere lange stykker, som wrap eller dække kolonne fra top til bund. Øverste og nederste trim er tilføjet efter kolonne wraps er på plads og fastgjort. En ulempe er den lethed, hvormed aluminium er beskadiget. Buler og huller kræver lapning med materialer såsom automotive kroppen reparere produkter. Aluminiums overflade kan blive kridtagtige over tid, men det er afhjulpet med skrubbe og en ny frakke af maling. Rust er muligt, så hold skruen eller fastener huller og sømme belagt med silikone fugemasse eller latex caulk med en silikone tilsætningsstof.

PVC og glasfiber

Polyvinylchlorid, eller PVC og Glasfiber er tilgængelige i mange arkitektoniske stilarter, og vedligeholdelse er ikke svært. Begge materialer er tungere end aluminium, men der er ingen fare for rust. De fleste PVC kolonne wraps er hvid, men nogle er tilgængelige i dekorative farver til at matche eller supplere dit hjems ydre. Glasfiber fås i mange farver. Som med aluminium, omgiver PVC og glasfiber wraps den gamle kolonne i to eller flere lodrette sektioner. Når først installeret, de kun har brug for en lejlighedsvis skyl eller vask, det samme som vinyl hus sidespor og hegn, for at holde udseendet frisk.

Mursten og sten

Mursten og sten give våbenhus kolonner en tyk udseende. Konkrete indgangsparti er stærk nok til at støtte fuld mursten og store sten. Det første skridt er hæftning tagdækning følte omkring kolonnerne som en fugt barriere. Metal tremme, der er ru, trådnet, giver mørtlen noget at få fat i. Wrap tremme omkring filt og Hæft eller søm det til kolonnerne. Sprede mørtel på drejebænk med et hakket murske, efter producentens anvisninger, og lad det tørre natten over. Anvende mørtel på bagsiden af en sten eller mursten, presse det mod mørtel seng på stillingen og derefter tilføje flere mursten omkring og post. En smal, tuck-point murske neatens overskydende mørtel mellem sten og mursten, når de er installeret. Hvis din veranda er træ, kan du stadig have udseendet af murværk med finer mursten eller sten, som er ca halvdelen tykkelse og vægten af full-size materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com