Hvad slags døre kan være brugt på et skab i stedet for skydedøre?

February 1

Hvad slags døre kan være brugt på et skab i stedet for skydedøre?

Bypass closet skydedøre var almindelige i boliger i 1970 ' erne, selv om de fleste moderne hjem har bifold døre. Skydedøre er billig og optager minimal plads, men de kan ser dateret. En anden ulempe at omgå skydedøre er, at du kun kan se én side af skabet ad gangen. Find billig, nem at installere alternativer på et hjem forbedring butik.

Bifold døre

Bifold døre er en af de mest almindelige typer af døre til toiletter. Disse dobbelt døre er installeret på løbere og har paneler, der er hængslet. Dørene har normalt knapper til at åbne dem. De kommer i træ, metal eller træ sammensatte produkter og kan være louvered eller har rejst paneler. Fordelene ved bifolds er at de åbner og lukker hurtigt og flytte til kanten af skabet, så du kan se hele skabet på én gang.

Pocket døre

Pocket døre ligner bypass skydedøre, men de har kun en standard-størrelse dør, der glider ud af vejen ind i et hul i væggen. Denne type af døren fungerer godt for en lille skab i et rum med begrænset plads. Døren trækker helt ind i væggen for let adgang til skabet. Pocket døre kan være træ, metal eller træ komposit og ofte har seks paneler for et færdigt look. De har også et lille håndtag til at forstå når du åbner dem.

Franske døre

Franske døre er mindre almindelig på toiletter på grund af deres højere pris. Disse døre kan være skræddersyet til high-end boliger og fås i en bred vifte af materialer og stilarter. Dørene åbner udad, giver fuld adgang til skabet, men de fold ikke som bifolds. De er installeret med hængsler på siden af skabet i stedet for løbere, så de kræver en dørkarm.

Overvejelser

Når du vælger en skabet døren, vælge en, der passer til dit budget og udsmykning stil. Standard døre kan være træpaneler, flade eller endda spejlet. Brugerdefinerede døre kan have stof eller papir skær, glasvinduer eller en asiatiske eller sydvest føler. Springe døre helt, hvis du foretrækker, og installere gardiner for et casual og billig alternativ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com