Hvad slags dyner bør anvendes til støv mide allergi?

December 5

Støvmider er mikroskopiske organismer, der er almindeligt forekommende i hjem og kan forårsage allergiske reaktioner hos dem, der hele tiden er udsat. Desværre, støvmider elsker visse typer af dyner, så at vælge en, der naturligt frastøder husstøvmider vil hjælpe med at lindre ubehagelige allergisymptomer.

Støvmider defineret

Husstøvmider bor i fælles hus støv, som allerede er en kombination af fibre som fnug og fjer, bakterier og madrester, plus pet dander, hvis du har en hund eller kat, svampesporer og selv plante og insekt partikler fra potteplanter. Støvmider nyde varme omgivelser og har en tendens til at bosætte sig i sengetøj, tæpper og endda polstrede møbler. Men husstøvmider dør om vinteren fra koldt, vil de overleve det hvis dit hjem er varmt og fugtigt, resulterer i allergener året rundt.

Allergisymptomer

Hvis du er allergisk overfor husstøvmider, vil du opleve symptomer på flerårig allergisk rhinitis, som ligner pollenallergi. Kløende, røde og rindende øjne, som samt en løbende næse eller tilstoppet bihuler er alle symptomer på en støv mide allergi. Også, husstøvmider kan udløse astmasymptomer, såsom hvæsen, hos patienter med astma.

Bomuld og uld dyner

Naturlig uld og bomuld dyner er gode valg for bekæmpelse af støv mide allergi. Uld dyner er varm, brandhæmmende og naturligt frastøder husstøvmider. Bomuld, især økologisk bomuld, som ikke indeholder blegemiddel eller kemikalier, er også et godt valg fordi bomuld ikke havnen støvmider.

Allergivenlig syntetiske dyner

Syntetisk allergivenlige dyner blev udviklet for at forhindre støvmider i at overtage din seng. Syntetisk mikrofibre efterligne klynger af ned og vil holde dig varm uden at fremme støv mide allergi. De er også nemme at vedligeholde og er normalt maskine vaskes. Bomuld dyner er nemmere at vedligeholde end uld, selv om uld er en letvægts Talsmanden, der vil holde dig varm som en dyne, men normalt ikke vaskes i maskine.

Renset dundyner

Hvis du elsker fornemmelsen af en ægte dundyne men lider af støv mide allergi, vælge en dyne, der indeholder renset ned, ingen kemikalier eller blegemiddel og kvalitet syning--som boks søm--der vil forhindre ned fra at flygte. Støvmider ofte allerede bor i ned, hvilket er grunden til, at det ikke er normalt en god pasform for dem med støv mide allergi. Men hvis ned rengøres flere gange (pleje instruktioner vil blive noteret på etiketten), derefter støvmider fjernes og boks syning vil holde ned hvor det hører--inde Talsmanden.

Forebyggelse/løsning

For at hjælpe med at holde støvmider i at overtage dit hjem, hjælper det til at holde temperaturen mellem 68 og 72 grader, at have god ventilation og lav fugtighed mellem 40 og 50 procent. En affugter kan gøre underværker for at holde støvmider på bay. Også, undgå dyner fremstillet af fuzzy stof, såsom chenille, fordi disse er ideelle steder for støvmider at leve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com