Hvad slags fejemaskiner er bedst at bruge med kæledyr?

July 8

Hvad slags fejemaskiner er bedst at bruge med kæledyr?

At have et kæledyr kræver en masse vedligeholdelse for at holde dit hjem rent. Dyrehår og skæl kan være vanskeligt at fjerne fra din tæpper og polstring. Det er bedst at bruge et tomrum, der er specielt designet med kraftfulde sugekop og filtreringssystemer at fjerne dyrehår og mindske risikoen for allergi.

Dyson Animal

Dyson tilbyder to stilarter af opretstående støvsugere og en håndholdt stil designet specielt til pet hårfjerning. De har root cyclone teknologi, der bruger centrifugale kræfter op til 150.000 gange kraften af tyngdekraften til at forhindre dem i at miste suge. Dysons opretstående støvsuger har en motoriseret børste bar, der ture op til 90 gange pr. sekund, bolden teknologi giver dig mulighed for nemt at nå snævre rum, et flytbare wand og et vaskbart HEPA filter. Den håndholdte batteri drives model funktioner en motoriseret børste bar og er let og ergonomisk. Dyson støvsugere er certificeret astma og allergi venlige.

Eureka Boss 4D Pet frisk

Eureka fremstiller mere end 15 forskellige stilarter af støvsugere specialdesignet til pet hårfjerning. Boss 4D Pet frisk er en opretstående støvsuger med gummi tænder, forseglet HEPA filter, flytbare wand og en pet polstring pensel. Andre stilarter af sække og poseløse oprejst og dunk tomrum tilgængelige fra Eureka omfatter Pet Bejlere og Pet Pal.

Hoover Elite spole poseløse Deluxe

Hoover's Elite Rewind poseløse Deluxe har funktioner designet specielt til pet hårfjerning. Det har 12 amp motor, automatisk 24-fods spole ledning, levetid HEPA filter, om bord på power dyrehår rengøring værktøj og 14,5-tommer rengøring sti.

Bisselbogier Pet hår viskelæder vakuum

Bisselbogiers Pet hår viskelæder vakuum funktioner multicyclonic adskillelse for overlegne sug, pet turbo viskelæderværktøj, dyrehår løfteren og pet contour værktøj. Vakuum kan bruges på tæpper, polstring, nøgne etager, auto og trapper. Bisselbogier tilbyder også flere andre stilarter af pet specifikke oprejst, dunk og hårdt gulv støvsugere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com