Hvad slags fliser til et gulv er ikke glatte?

September 17

Hvad slags fliser til et gulv er ikke glatte?

Tile Gulvbelægning kan skabe en elegant og farverig look til ethvert rum. Men mange gulv fliser muligheder feature en glat, skinnende overflade, som kan være meget glatte. I rum som køkken og badeværelse, hvor overflader er tilbøjelige til at blive våde, det er især vigtigt at finde gulve med god trækkraft til at forhindre glider og falder. Heldigvis, der er skridsikkert gulvfliser, der kan holde din familie sikker fra skade mens det stadig giver et attraktivt udseende for dine gulve.

Skifer

Skifer fliser er en robust udseende og giver fremragende trækkraft når det bruges som en gulvbelægning. Det kommer i en række farver, herunder grå, blå, grøn, sort og rød, så du kan tilpasse udseendet af dit gulv til at matche resten af rummet. På grund af den porøse overflade er skifer gulv flise tilbøjelig til farvning. Dog anvendelse en sealer gør det mere modstandsdygtigt overfor pletter og beskytter overfladen mod andre tegn på slid og ælde. Forsegling dine skifer gulv fliser gør det også mindre modtagelige for fugtskader.

Finpudsede granit

Granit flise betragtes normalt en luksus gulvbelægning option. Men hvis du bruger finpudsede granit fliser, det rent faktisk giver et skridsikkert overflade, der fungerer godt med en række hjem stilarter. Finpudsede granit har en mat finish, men overfladen er stadig flade og glatte. Ligesom poleret granit, det har en elegant look og kommer i en bred vifte af farver og stilarter. Ingen to fliser er det samme på grund af de hvirvlende mønstre i stenen, så det giver et virkelig individuelt look til dit hjem. Finpudsede granit er yderst holdbart og holder op til slid og ælde godt. Det er fugt-resistent, så du kan bruge det i dit badeværelse eller køkken.

Cork

Kork flise er en struktureret overflade, der giver ideel trækkraft i stærkt trafikerede områder og værelser med våde overflader såsom badeværelse og køkken. Det er yderst slidstærk og lav vedligeholdelse, og det giver nem installation, så du kan håndtere opgaven selv. Kork flise er også fugt-resistent, mug resistent og bakterier-resistent, gør det ideelt, hvis der er allergikere i dit hjem. Du kan vælge fra en vifte af farver, designs og mønstre til at tilpasse udseendet af dine gulve.

Vinyl

Vinyl fliser er en budget-venlige, skridsikkert gulv indstilling. Den er tilgængelig i en bred vifte af farver, designs og mønstre, og mange stilarter har en ru overflade, der giver effektiv trækkraft. Vinyl fliser er også let at installere og rengøre, og det er en af de mest pletbestandigt gulvbelægning muligheder. Du kan også finde vinyl fliser, der ligner sten, træ, beton og terrazzo fliser på en brøkdel af prisen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com