Hvad slags frem-og tilbagegående savklinge fungerer bedst for beton?

February 21

De to generelle typer af frem-og tilbagegående savklinger er tandede blade og slibende vinger. Mens tandede blade skære igennem bløde materialer, såsom træ og plast, slibe slibende vinger gennem hårde materialer som beton og sten. At finde den bedst egnede kniv til et konkret projekt omfatter sammenligne vinger attributter, f.eks. størrelse og type af slibende belægning, at kravene i projektet.

Slibende belægninger

Slibende belægninger, der giver mulighed for en gensidig så til at slibe gennem konkrete består af mineral-grus og der er to grundlæggende typer af mineral-grus vinge overfladebehandlingsmidler: carbide og diamant. Bortset fra sit ry for skønhed er Diamanten et af de sværeste stoffer på planeten. På grund af deres ekstraordinære hårdhed savklinger diamond belagt gensidige oprette glat snit gennem hårde materialer som beton og sten.

Om værktøjer, sigt carbide faktisk refererer til et stof kaldet "wolframcarbid." Selvom wolframcarbid klinge belægninger er generelt mindre hårdt og slidstærkt end diamond belægninger, er de flere gange stærkere end stål. Bajonetsav klinge producenter mærke begge diamond og hårdmetal belagt knive som "konkrete opskæring vinger." Diamantklinger er typisk dyrere end carbide vinger.

Klinge størrelse

Beton skære gensidige savklinger vises i forskellige bredder, længder og tykkelser. At vælge den rigtige størrelse blade til en særlig konkrete projekter kræver builder til at bestemme den ønskede dybde og form af snittet. Hvis en kniv skal skær gennem en hel konkret komponent, såsom en blok eller slab, bør vingens længde overstiger den konkrete komponent længde af mindst 2 inches at tillade værktøj til frit gengælde på begge sider af arbejdsområdet. Derudover lange vinger er ofte mere fleksibel end korte vinger og derfor mere egnet til at skabe buede nedskæringer.

Sikkerhed

Skære beton med en bajonetsav begynder med sikkerhed gear. Skære beton skaber støv og sender skarpe skår af materiale flyver mod operatoren værktøj. Fordi konkrete støv kan forårsage respiratorisk ubehag eller skade, så gensidig operatører skal bære ansigtsmasker eller åndedrætsværn. Handsker, beskyttelsesbriller, øre mufffs eller ørepropper beskytte operatøren mod potentiel skade.

Alternative redskaber

Selv om en gensidig så lange, tynde blade er ofte det bedste værktøj til jobbet, tilbyder mange værktøjer nemme metoder til at skære beton. De mest almindelige, alternative beton-skærende værktøj er en vinkelsliber. Vinkel kværne spin slibende, cirkulære knive, og selv om de generelt ikke skåret så dybt som gensidige savklinger, de opretter glattere nedskæringer med mindre modstand.

Alternativt, hammer Boremaskiner udstyret med murværk borehoveder hurtigt og nemt skære igennem beton. Selvom et borehoved ikke kan fuldføre hele projektet, kan det skabe en adgang hul for gensidige savklinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com