Hvad slags fugemasse bruges på en udvendig tørretumbler udluftningsanordning?

August 27

Din tørretumbler udluftningsanordning er en tovejs-passage transporterer fugtig, tør luft udenfor og bringe mus, insekter og andre gener skadedyr inde. Revner eller huller mellem den tørretumbler udluftningsanordning og ydermur er åbne døre for skadedyr og højere energiregninger. Spar penge og overdøve ubudne gæster ved at anvende korrekt fugemasse omkring ventilen.

Funktioner

Når den tørretumbler udluftningsanordning er installeret, kører det gennem en exit hul på ydermur hus. Dette hul er skåret lidt større end aftræk, giver mulighed for nem installation og vent justering. Forbindelsen er ofte dækket med blinkende eller caulking for at forsegle lufthuller. Inddækningen er ikke altid passer, mod væggen, men så hus luft undslipper til ydersiden og udendørs luft lækager inde omkring ventilen. Når caulking bruges, det forværres over tid og efterlader fugemasse huller--tillader insekter, gnavere og kladder til at indtaste hjemmet. Anvende udluftningsanordning fugemasser reparationer løs blinkende og erstatter gamle caulking.

Silikone fugemasse

Silikone caulk, anvendes fra en squeezable tube eller fugepistol, er let at anvende og fylder små åbninger omkring ventilen med en glat, holdbare fugemasse. Silikone caulk strømme ud af applikatoren tube eller patron og broer den knæk eller hullet, stikning til væg og tørretumbler udluftningsanordning. Brug ark-metal skruer til sikker løs blinkende. Også, caulk hele inddækningen. Denne caulking er fleksible og fylder revner eller huller op til en fjerdedel tomme bred. Tjek etiketbegrænsninger, som nogle silikone caulk er kun til indendørs brug og bør ikke anvendes i frostgrader. Brug udendørs caulk til ventilationskanaler udsættes for varme eller kolde vejr.

Skum fugemasse

Isolerende skum fugemasse kommer i en trykisoleret kan og sprayes gennem et rør ind i bygningen mellemrum eller mellemrum. Denne polyurethan fugemasse er af to typer: høj-ekspansion, designet til at fylde store huller og huller ved at udvide mange gange den oprindelige størrelse, eller low-expansion, designet for mindre revner og udvide op til 25 procent af dens oprindelige størrelse. Lav-udvidelse skum er designet til at fylde små huller, som forsegling tørretumbler udluftninger. Isolerende skum fugemasse kræver tid til at helbrede, op til 24 timer, og er tilgængelig på de fleste isenkræmmere og hjem forbedring Centre.

Tips

Rotter og mus tygge gennem caulk og skum til at indtaste en hjem. Udelukke disse vedvarende skadedyr ved at skære trådnet eller skærmen til at passe ind i større huller, derefter caulking over skærmen for at stoppe luft lækager. En anden metode pakning rustfrit stål uld i hullet og caulking over uld for en glat finish. Stål uld holder ud tygge gnavere og caulk blokke insekter og hvepse. Regelmæssig ståluld anbefales ikke, da det ruster og kan plette vægge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com