Hvad slags gardiner gå med Paisley-mønstrede sofaer?

October 26

Paisley er en sjov og travl mønster, der tilføjer levende interesse i et space. Hvis du har paisley-mønstrede sofaer, kan du være undrende sådan accessorize gardiner med print. Vælg gardiner i stil og stof, der koordinerer med det udseende, du forsøger at opnå for at tilføje til den visuelle appel af din bolig.

Faste stoffer

Accessorize dine paisley-mønstrede sofaer med solide gardiner. Ensfarvet gardiner hjælpe til jorden et rum, der har en travl paisley design og skaber en sammenhængende look til rummet. Vælg tekstiler, der taler til din smag, såsom bomuld eller hør, og vælg en farve, der koordinerer eller står i kontrast til den paisley design. For eksempel, hvis din sofaer har en blå paisley design, Vælg gardiner som er samme farve af blå eller en nuance mørkere eller lysere, eller jer kunne opt nemlig grønne gardiner til pop mod den blå print.

Udskrifter

Selvom paisley er en levende print, kan du spille op til mønster og tilføje til udseendet af rummet af accessorizing plads med trykte gardiner. Bruge gardiner, der også har en paisley print i en supplerende eller kontrasterende farve ordningen. For at tilføje visuelle interesse i rummet, print hænge gardiner, der har en helt anden, striber, striber eller toile. Hvis du vælger gardiner at funktionen et andet mønster, binde de to mønstre sammen ved at koordinere farver, for eksempel, hænge røde gingham gardiner i et rum med en rød paisley sofa.

Tynde

Ligner solide gardiner, lutter vinduesafskærmning offset travlhed i paisley-print sofaer. Dog tilføje lutter gardiner en følelse af sjov til rummet som de er lyse og luftige, tillader lys at filtrere ud i rummet. Når hængende lutter gardiner med en paisley-mønstret sofa, vælge neutrale farver eller en farve, der koordinerer med sofaen. Alternativt kan du trække to eller flere farver fra paisley print og hænge en kombination af sheers på en gardinstang i de valgte farver.

Blonder

Kombinere lune sheers, grundstødning effekten af solide gardiner og mønstrede gardiner med blondegardiner visuel interesse. Ligesom sheers er blondegardiner delikat og luftige, tilføje en finurlig, feminint touch til en plads. Da blondegardiner kommer i solid farver, hjælpe de jorden mønster af paisley-trykt sofaer. Cut-out design af blondegardiner trække øjet til gardiner, hvilket gør dem deres egen funktion i rummet. Vælg blondegardiner i en neutral farve eller en farve, der svarer til sofaer og byder på et design, som du finder tiltalende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com