Hvad slags gardiner holde kold luft?

November 8

Hvad slags gardiner holde kold luft?

Ligesom lag tøj holder dig varm om vinteren, hjælper lagdelte gardiner på windows med at holde den kolde luft. Øget den lag af gardiner og kvaliteten af stoffet i disse lag kan øge r-værdi på gardiner op til r-8. R-værdi er mål for modstand mod varmetab af et enkelt bestemt materiale eller kombination af disse materialer; jo lavere tallet jo større varmetab. Nul er ingen isolering og 12 svarer til vægge med 4-tommer isolering. Gardiner skal være Tilpas LUN til vinduet for maksimal effektivitet.

Placeringen af gardiner

Den mest effektive isolering starter med korrekt placering af gardiner på vinduet. Dække så meget ekstra plads ved siden af, over og under vinduer som muligt. De færdige gardiner bør omfang mindst 12 til 14 inches forbi vinduet på hver side og over vinduet og pyt på gulvet 6 inches. På hver side gardinerne skal vende tilbage til væggen.

Lag af gardiner

Gardiner begynde med en r-værdi på 1. En god kvalitet forhæng foring giver en yderligere 1; ved hjælp af strømafbrydelse eller termisk foring vil øge r-værdi af ca. 3; tilføje en flannel interlining vil øge r-værdi, en anden 3 eller 4 for en samlet beløb på omkring 8.

Tilføjelser til gardiner

Blackout foring er en base stof med tre tynde lag af akryl anvendes der tilføjer tykkelse og tillader ikke nogen lys at passere igennem. Termisk foring er en base stof med et lag af akryl skum anvendes der hæmmer lys passage, men er designet specielt til at forhindre varmetab. Gardiner er fremstillet af disse stoffer og at vedhæfte til eksisterende gardiner med knappenåle, sløjfer, eller Velcro er tilgængelige i home decor DIY stores og gennem butik shopping. Mere end ét lag kan tilføjes; Hvis hovedparten bliver et problem, overveje at installere en ekstra gardinstang lige under det eksisterende niveau.

Effekten af en Valance

En valance monteret lige over gardinstang vil også øge effektiviteten af gardiner. Kapper skal have de samme lag som gardiner, være bestyrelsen monteret for at forhindre, at kold luft slipper op og være mindst 12 til 14 inches i længden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com