Hvad slags gardiner ser bedst ud i en traditionel Decor Home?

June 2

Hvad slags gardiner ser bedst ud i en traditionel Decor Home?

Hver familie har sin egen definition af traditionelle. Indretningsarkitekter, men har traditionelle stil flere ledende principper. Ikke at forveksle med gammeldags, traditionelle indretning mål for rene, klassiske linjer, nøje koordineret og ofte subtile farver og en samlet luft af dæmpede elegance. I gardiner, der betyder, at stoffer som silke og linned, naturlig eller kunstig, i plain eller afdæmpet prints. I almindelighed, bringe gardiner formalitet til et værelse, selv om traditionelle stil bevarer en luft af gæstfrie komfort.

Traditionelle tekstiler

Stoffer af silke - og linned-look, som deres naturlige kolleger, der bruges til traditionelle gardiner. Traditionelle gardiner er også lavet af brokade eller broderede tekstiler og undertiden udskrifter, selv om teksturer er ofte afdæmpet og kan blive gentaget i møbler på værelset. Silke af gardiner, for eksempel, kan genopstå som pyntepuder på sofaen. Fløjl tekstureret stoffer er undertiden bruges til at formidle en følelse af luksus.

Traditionelle farver

Gardin og drapere tekstiler er beregnet til at passe stramt ind i en eksisterende farveskema i stedet for at skille sig ud. Farven på gardiner er mest sandsynligt gentaget andetsteds i rummet; en bleg skygge af guld kan dukke op igen i en mørkere nuance som polstring af en stol eller i rummets tæppe. Råhvid, creme, elfenben og beige stof er altid sikker på valg for en koordineret traditionelle udseende. Afdæmpet prints og endda plaider kan bruges i traditionel indretning nemlig længe nemlig du se farve eller farver afspejles i puder, kaster, lampe baser eller andre dekorative elementer i rummet. Mørk, blød og "støvede" nuancer af enhver farve kan bruges til gardiner, og ofte ledsage hvid eller creme sheers, der filtrerer lys i dagtimerne.

Traditionelle stilarter

Fælles værelser som stue og spisestue, den hyppigst anvendte traditionelle gardin stil er plisseret, fuld længde gardiner med eller uden en valance. Kapper fremherskende, selv i soveværelser og huler, og ofte indeholder de kun komplicerede eller komplekse dekorativt element i rummet, i form af draperinger, frynser eller beading. I soveværelser og køkken, mindre formelle tekstiler såsom bomuld kan blomster eller miniature udskrifter bruges, enten knivspids-plisserede eller shirred på en stang. Sådanne gardiner kan være blot pjusket. Shirring eller ruffling kan forekomme andetsteds i indretningen.

Andre traditionelle vindue behandlinger

Nogle traditionelle vindue behandlinger kan afspejle regionale traditioner. Et eksempel herpå er brugen af plantage skodder, oprindeligt populære i syd. Træpersienner afspejler også klassiske svar til solrige klimaer. Ren hvid, pjusket, gennemkrydset soveværelse gardiner, kaldet Priscillas i nogle regioner, også arbejde godt sammen med traditionel indretning. I almindelighed, traditionelle nøgleordene for curtaining og andre vindue behandlinger er: enkle, afdæmpede og klassiske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com