Hvad slags græs er i min plæne?

May 25

Hvad slags græs er i min plæne?

Når du identificerer græsser, er den første overvejelse klimaet hvor græsset vokser som dette vil indsnævre mulighederne. Dernæst ser på græsset og bestemme dens farve og tekstur. Græs farver spænder fra blå-grøn til lys grøn. Derefter, Bemærk Hvis græsset er fuzzy eller glat, og hvis klingen er smal eller bred. Hvis græsset synes malplaceret eller er mere aggressive end andre græsser, kan det være en ukrudtsplante.

Klima

Græs, der vokser i varme fugtige syd vil være anderledes end dem, der vokser i kølige Pacific Northwest. I overgangsområder, kan der være både varme og kølige sæson græsser. Fælles sydlige græsser omfatter Bermuda, Zoysia, St. Augustine og tusindben. Nordlige græsser er typisk rajgræs, Kentucky bluegrass og Svingel. Sydlige græsser vokser i sommeren mens nordlige græsser vokser i foråret og falder sæsoner.

Tekstur

I det sydlige klimaer, Bermuda og Zoysia græsser har smalle blade mens St. Augustine og Centipede græs har bredere blade og vises grovere. Kentucky bluegrass har skinnende smalle blade, og Svingel har glat medium grønne blade, der er bredere end Kentucky bluegrass. Krybende Rød Svingel, men har meget smalle blade. Rajgræs er lidt smallere end Svingel.

Farve

For at begrænse overveje valg, når du identificerer græsser, farven. I det sydlige klimaer er en wide-bladet mørke grønne græs nok tusindben. Hvis det er lys grøn og wide-bladet, kan det være St. Augustin. I nordlige klimaer angive lysegrønne blade sandsynligvis Svingel. Mørkere grønne blade kan være Kentucky bluegrass eller Svingel, afhængigt af bredden af bladet. Kentucky bluegrass bliver smallere.

Weed græsser

Selv om vi ikke måske kan lide at indrømme det, er der en god chance der er ukrudt græsser i vores græsplæner. Normalt, er de indlysende, fordi de ønsker at overtage plænen. Crabgrass er måske den mest berygtede. Det er større end de fleste turf græsser og har grovere, bredere blade. Den har energisk stolons eller kviste, og spreder sig hurtigt. Quackgrass er en anden en, der er svært at styre, fordi det har tykke underjordiske stolons, der vokser nye græs hver gang de er brudt, eller efter en herbicid anvendelse. Det ligner en større version af normale plænegræs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com