Hvad slags gulv bør en Person sætte i en screenet i våbenhus?

July 19

Hvad slags gulv bør en Person sætte i en screenet i våbenhus?

Gulvbelægning, du lægger i en screenet veranda type afhænger af dit budget samt opførelse af våbenhuset. Hvis tag og sider er fuldstændig vejrbestandig, kan dine valg omfatter indendørs gulve som tæpper, laminat, hårdt træ eller keramiske fliser. Hvis dine sider er screenet med mesh kun, vil du har brug for et gulv, der kan modstå vinterens kulde og nogle fugt, Krybende.

Trægulve

Hårdttræ Gulvbelægning er solide og holdbare og giver en kvalitet finish til et våbenhus, der er rimeligt vejrfast. Gulve leveres i strimler, planker, parket blokke og laminater og kan være ufærdige eller prefinished med UV-helbredes polyurethan lag, der beskytter overfladen. Løvtræ tilgængelige omfatter ahorn, birk, eg og bøg, og selv om de er blødere, fyr, Gran og skarntyde er også undertiden bruges. Ægte trægulv vil bidrage til at isolere og varme din screenet i våbenhus men er let beskadiget af vand, ekstremer i temperatur og stærke sollys.

Flisegulve

Keramiske fliser er fyret i en ovn og derefter afkølet og er meget hårdt og cool. Vælg en flise med en ru overflade, som en glat glaserede fliser er tilbøjelige til at glide er sundhedsfarlige. Hvis du bor i et koldt klima og våbenhuset er ikke helårsboliger, keramiske fliser skal du have en absorption rating på 3 procent eller mindre til at modstå fryse og tø betingelser uden revner. Disse fliser er stærkere og tættere og har højere slagfasthed end keramik med højere absorption klassifikationer, som er beregnet til indendørs brug. Terracottafliser kan anvendes til et rustikt udseende, forudsat at de ikke vil være forpligtet til at tåle frost. Disse fliser skal forsegles for at beskytte overfladen.

Stengulve

Typer af stengulve til at vælge fra omfatte beton eller flise. Beton er den mest omkostningseffektive gulv, men medmindre du male det med en passende gulv maling, det har tendens til at afgive lys cement støv. Hvis du planlægger at have indendørs møbler på verandaen, dette er ikke en ideel sal men er praktiske, hvis våbenhuset er åbne for elementerne og har kun udendørs møbler. Flise gulve er også velegnet til en ikke-vejrbestandig veranda. Stenen er holdbare og attraktiv, men er dyrere at købe end nogle andre typer af gulve og er vanskeligt at installere.

Overdækket gulve

Tæpper gør et rum varm og hyggelig og har en luksus føler det. Bruge tæpper til at dække en uskøn betongulv i et vejrbestandigt våbenhus og at gøre det til en udvidelse af din bolig.

Linoleum, kork, vinyl og gummi folie er alle praktiske belægninger, der kan bruges direkte over beton på en overdækket veranda, selvom det ikke er fuldstændig vejrbestandig. Disse kommer i en række farver og mønstre og er forholdsvis let at installere og vedligeholde. Overfladerne er relativt holdbare og behagelige at bruge tid på, og priserne spænder fra den lave omkostninger til høje ende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com