Hvad slags Gulvbelægning kan bruges på trapper?

April 18

Hvad slags Gulvbelægning kan bruges på trapper?

Et hjem trappe er både funktionelle og dekorative. Der findes flere typer af gulve, der kan bruges på trapper. Når du vælger en type af gulv, er det vigtigt at overveje mængden af holdbarhed påkrævet og hvor godt den matcher den overordnede indretning af hjemmet.

Tæpper

Der er mange farver og teksturer af tæpper. Tæppe er et godt valg for dem, der ønsker at koordinere trappe med home decor. Denne type af gulvbelægning Blødgør fodtrin, hvilket er gavnligt i områder, hvor støj er et problem. Tæppe også er komfortable og giver varme om vinteren. Men det pletter og slidt let, især på travle områder hvor folk hele tiden går op og ned ad trappen.

Hårdttræ

Hårdttræ Gulvbelægning kan tilføje skønhed og stil til ethvert hjem. Der findes adskillige træsorter, finish og farver af hårdttræ trappetrin. Eg er holdbare og er et godt valg for travle områder. Andre typer af hårdttræ gulvbelægning til trapper omfatter massivt fyrretræ, gul birk og kirsebær. Denne type af gulve er lette at rengøre og langtidsholdbare. Dog, iført sokker på hårdttræ trapper anbefales ikke, da det kan være glatte og forårsage falls.

Laminat

Laminat gulve er et billigere alternativ til trægulve. Det fås i forskellige farver og tykkelser der passer til forskellige behov og stilarter. Nogle stilarter af laminat er lavet til at ligne hårdttræ eller keramiske fliser. Denne form for Gulvbelægning er let at rengøre og vedligeholde men kan slides hurtigt i travle områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com