Hvad slags Gulvbelægning kan lægges Over keramiske fliser?

August 25

Hvad slags Gulvbelægning kan lægges Over keramiske fliser?

Keramiske fliser er en hård gulvbelægning overflade, der er så svært at fjerne, som det er at skade når det er på plads. Det ligger i en seng af tynd-sæt der hærder som beton, og flisen, selve splintres som glas under fjernelse. At tage ud af keramiske fliser er beskidt proces, der sender brudt chips og konkrete støv flyver i hele huset. Det er også dyrt og meget arbejdskraft-intensive. Af disse grunde beslutter mange boligejere at gå lige over toppen af det nye gulv.

Nye keramiske fliser

En måde at erstatte en keramisk gulv er at installere et andet lag af keramiske over toppen af det. Det gamle gulv må først være slebet for at ridse op glasur og tillade den ny tynd-sæt til at holde. Derudover nogle patch nivellering kan være nødvendigt at gøre den gamle sal lejlighed nok til at installere, og den ekstra tykkelse kan betyde, at eksisterende døre skal skæres til en ny højde. Disse ferieboliger til side, er det en nem måde at få et nyt gulv uden at tage ud af den gamle.

Trægulve

Massive trægulve ville kræve en tyk krydsfiner sub gulv før installation. Dette underlag højde, kombineret med 3/4 inch tykkelse af gulvbelægning, selv, ville gøre det nye gulv for tyk. Manipuleret træ gulve, på den anden side kan limes direkte til den eksisterende keramik. Denne type af træ varierer fra 5/16 til 5/8 af en tomme tyk, og vil ikke skabe en højde problem. Mest manipuleret Gulvbelægning er prefinished, og dette giver en meget ren installationsproces.

Laminatgulve

Laminatgulve går meget godt over keramiske fliser. Det er en tynd, fast gulv system, der kræver ikke lim, og kommer med en polstret underlag, der hjælper med at glatte ud nogen kontur fra keramiske. Laminat er en billig, hurtig gulvbelægning løsning, der nemt går lige over keramiske fliser.

Tæppe

Tæppet er en anden type gulvbelægning, der kan være installeret over keramiske fliser. Afhængigt af hvilken type af tæppet eller polstring er valgt, vil det tilføje nogle højde på gulvet. Også, tack strip huller vil alle nødt til at være boret fordi keramiske vil splintre, hvis du forsøger at nagle direkte ind i det. Du kan også bruge epoxy til at fastgøre tack strip, men det kan være rodet og dyrt. Selv med de ekstra trin og højde giver denne tilgang dig et nyt gulv uden besværet med at fjerne keramiske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com