Hvad slags isolering er grønne bord?

January 22

Grøn board kan henvise til fiber bord anvendes til vægge. Det er lavet af genbrugsmaterialer og giver energi effektive funktioner. Udtrykket bruges primært som Greenboard, en mærkevare produkt lavet af NRG energi effektive bygning systemer i Australien. Det er ikke designet til at bruges som indre-mur isolering, men det kan hjælpe indeholder varme og er nyttig til at arbejde i områder hvor andre former for isolering ikke er muligt.

Definition

Greenboard er en ydervæg produkt med lag af isolering. Det bruges i kombination med andre typer af isolering til at give maksimale energieffektivitet til huse. Installatører kan coat paneler til at yde ekstra beskyttelse mod vejret elementer og til at dække alle sømme, der måske ellers ses.

Materialer

Greenboard er lavet med en ekspanderet polystyren indre kerne, der giver de fleste af dens isolering kapaciteter. Det kommer i fire forskellige størrelser, fra 40 til 100 millimeter i bredden; de bredeste versioner tilbyde de fleste beskyttelse. Den r-værdi-- eller rating, hvor panelerne kan styre strømmen af termisk energi--stiger med størrelsen. 100-millimeter version er næsten dobbelt så effektiv som 40-millimeter produkt, giver mulighed for øget fleksibilitet i isolering kontrol.

Formål

Det primære formål med Greenboard er at spare penge ved at sænke nødvendige opvarmning og køling regninger, at sikre, at varmen nemt ikke kan indtaste eller flygte fra huset. Der er også flere yderligere formål, at Greenboard kan opfylde. Et tilsætningsstof gør bestyrelser brandhæmmende, så de kan øge husets brandbeskyttelse, og med tilføjelsen af lyd pladevat det kan også bruges til at effektivt indeholder støj.

Yderligere funktioner

Greenboard har også rillet paneler, der er designet til kanal fugt fra regn og andre kilder, så fugtskader og skimmelsvamp ikke blive et problem. Panelerne leve op til deres navn, som indeholder ingen giftige kemikalier, som vil blive frigivet i en brand eller ozonlagsnedbrydende stoffer. Panelerne også har en termite brandhæmmende blandet med andre materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com