Hvad slags klimaanlægget kan bruges i en kælder?

August 30

Hvad slags klimaanlægget kan bruges i en kælder?

Hvis din kælder er blevet et lagerområde, fordi det er for varmt til at nyde, installere en air condition og forvandle din kælder til brugbar plads. En klimaanlægget kan slå en kælder, muggen og klam i et køligt rum, hvor alle ønsker at hænge ud. Uanset om din kælder er stor eller lille, har windows eller ingen overhovedet, der er klimaanlæg i din kælder.

Vindue Air Conditioners

Hvis din kælder har windows, er et vindue enhed en hurtig løsning til at få din kælder, køligt og behageligt. De fleste vindue air conditioners er lavet til at rumme eksisterende stikkontakter og kredsløb, som er et andet plus. Du vil også undgå installationsomkostninger, fordi de fleste modeller er let nok at installere sig selv. Den vigtigste overvejelse er, at der er nok plads mellem bunden af enheden og jorden uden for så fugt fra enheden kan løbe ordentligt.

Væg enheder

En reolvæg er et godt valg for næsten enhver størrelse kælder. Hvis din kælder er store kunne dette være et bedre valg, som væg enheder har endnu flere kølekapacitet end Vinduesenheder. Du skal bruge en professionel vurdere din kælder, vægge og udvendige for at sikre dit hjem kan rumme en reolvæg. Væggene skal være i stand til at bære vægten af enheden, og ligesom vinduet enheder der skal være passende afstand mellem enheden og jorden.

Bærbar klimaanlæg

Med en bærbar klimaanlægget behøver du ikke at bekymre dig om hvor det vil gå. Du kan også hjul dem fra et rum til næste. Du kan nedkøling ud i din kælder et minut og derefter flytte den bærbare air condition at bo cool mens du arbejder på et projekt i din garage.

Varmepumper

Varmepumper trække den varme luft ud af kælderen, konvertere det til varmt vand og sende kold luft ind i rummet. I milde klima som Texas og Georgien, hvor temperaturerne oftere bo over 40 grader Fahrenheit, kan du bruge en varmepumpesystem til både køling og opvarmning. Ud over en air condition får du en gratis vandvarmer og værelse varmelegeme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com