Hvad slags klimaanlægget kan passe i en glidende vindue?

July 19

Hvad slags klimaanlægget kan passe i en glidende vindue?

For glidende windows, er der to grundlæggende typer af klimaanlæg til brug. Én type fungerer godt for windows, der glider til side, og anden typen er godt for vinduer, der kan løfte op og ned. Enhed du bruger i dit vindue type afhænger af, hvordan dit vindue åbnes.

Bærbar klimaanlæg

Bærbar klimaanlæg har rullerne på bunden, som gør flytter enhederne rundt i hjemmet til forskellige windows lettere. Nogle af ferieboligerne har et afløb i bunden til at dræne vandet fra enheden, men nogle modeller bruger en fordampning teknologi, der ikke kræver dræning af vand. Vandet bruges til at køle enheden og i sidste ende fordamper under køling processen.

Bærbar enhed Installation

Enheder, der er bærbare har vindue plader, der passer til enhver stil vindue. Pladen er lavet til at glide ind i et vindue, der åbnes til siden eller en, der åbner op og ned. Den alsidige klimaanlægget kræver ikke nogen monteringsdele. Udstødning slange er fastgjort til bagsiden af enheden, og anden enden er fastgjort til vinduet plade. Nogle bærbare enheder opererer med to slanger. Dobbelt slange enheder ekskluderer en slange tager luft udefra til cool og andre slangen udstødningen. Enheder med en slange kun har en funktion til at udvise luften.

Vindue Air Conditioners

Vindue air conditioners passer vinduer, der kan løfte op og ned. Enheder kan være meget tung afhængigt af enhedens størrelse. Disse typer af klimaanlæg er ikke beregnet til at flytte fra rum til rum, fordi de kræver korrekt installation med monteringsdele. Vinduet enhed kræver ikke nogen særlig pleje, efter det er monteret i vinduet. Vandet drypper ud af bagsiden af enheden, når den kører.

Vinduet enhed Installation

Enheder, der passer i windows kommer med monteringsdele. Sættet har skruer, vindue skum strimler og harmonika paneler. Harmonika-paneler er knyttet til air conditionere og vinduesrammen, at montere en mindre enhed i et stort vindue lettere. Windows er lukket på toppen af enheden for at holde det på plads. Nogle tungere enheder skal have et vindue beslag installeret for tilføjet understøttelse af klimaanlægget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com