Hvad slags klimaanlægget kan passe i en horisontal glidende vindue?

October 31

Glidende facadevinduer flytte op og ned, men vandrette glidende windows flytte fra venstre mod højre eller højre mod venstre. Vindue air conditioners passer i lodret vinduesrammer, men der er kun én enhed, der vil passe i et vindue, der glider til side og ser rart, da det køler rummet.

Bærbar klimaanlægget

Bærbar luft har ruller, der gør det muligt at flytte enheden fra rum til rum. Enheden har et vindue plade kit, der vil passe ind i et vandret glidende vindue, selv om det vil passe ind i lodret lukke vinduet så godt. Den bærbare enhed er alsidige, der gør det idé for boliger med lodret eller vandret glidende windows.

Funktioner

Forskellige mærker af bærbare klimaanlæg har forskellige funktioner. Nogle vil køle luften og dehumidify, men nogle også opvarme et rum eller rense luften. Enheder har en spildbakkens nederst skal tømmes, når enheden alert system advarer dig med et bip, at pan er fuld. Mange enheder vil slukke hvis gryden ikke er tømt. Nogle af ferieboligerne har en nyere teknologi kaldet selv fordamper, hvilket betyder, at vandet fjernes er genvindes og bruges til at afkøle klimaanlægget. Disse typer af enheder kun har en slange. Enheder, der har et afløb pan bruge to slanger, en til at tegne i kold luft og en til at udvise varm luft fjernes fra værelset.

Dimensionering bærbare enheder

Bærbar klimaanlæg har forskellige anbefalede britiske termiske enheder (BTU) fra det for et vindue air condition. Rummets størrelse bestemmes ved at multiplicere længden og bredden til at finde areal af rummet. Et værelse, der er 400 kvadratfod ville savn en 13.000 BTU enhed, som er forskellige fra et vindue air condition, der skal kun 9.000 BTU for samme størrelse værelse. Det er vigtigt at kende de forskellige BTU ratings, når du vælger en bærbar klimaanlægget.

Installation

Vinduet plade sættet, der kommer med den bærbare klimaanlægget har én eller to slanger, afhængigt af modellen. Slangerne er tilsluttet på bagsiden af enheden. Anden enden er forbundet til vinduet plade, som passer ind i vinduet op og ned i et vandret glidende vindue. Vinduet lukkes stramt mod plade til at fastgøre den på plads. Hvis du har brug for en længere pladen til høje vinduer, er udvidelser tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com