Hvad slags kunst er for en Master Bedroom med blå vægge?

November 13

Formålet med kunst i et soveværelse er at accent og forbedre humør og interesse i rummet og supplerer rummets indretning og møbler. Købt billeder, er håndmalede kalkmalerier, hylder og andre væg udsmykning ideelle muligheder for at indføre art i et soveværelse med blå vægge. Overvej dine tilgængelige ressourcer, beløbet du ønsker at bruge og hvilke vægge du gerne vil forbedre med kunst.

Tapet

Tapet er en fantastisk måde til at indføre billig kunst ind i et soveværelse med blå vægge. En accent væg kan billigt lavet ved at anvende tapet på væggen bag hovedgærde. En bred vifte af farver, mønstre og teksturer af tapet at vælge imellem vil supplere enhver nuance af blå eller indretningsstil. En valgfri koordinerende tapet grænsen på toppen af din accent væg bidrager en yderligere artful touch til rummet.

Maling

En bred vifte af farvekombinationer kan give visuelt tiltalende vægudsmykning til et værelse. Et stort soveværelse med blå vægge kan tapede ned i 4 - 10 tommers lodrette striber og malet i en koordinerende nuance af hvid. Forskellige farvenuancer af brune og grays supplerer blå vægge pænt og kan erstattes af den hvide lodrette striber. Vandrette striber kan give instant vægkunst ud over illusionen om bredde til et mindre soveværelse.

Indrammede billeder

Sort og hvid billeder indrammet i sort eller hvid rammer giver klassisk vægudsmykning på enhver nuance af blå malet mur. Brun billedrammer holding sepia-tonet fotos forbedre en brun og blå farvepalet. En stor indrammet print i en genstand, der afspejler den soveværelse indretning og farvesammensætning indeholder kunst og et brændpunkt i rummet. Hængende en hvid indrammet sejlbåd billede på en himmelblå væg er et fint eksempel på vægkunst som supplement til en blå og hvide kystnære tema.

Vægtæpper

Vægtæpper give vægkunst i en lang række medier. Farvet glas, metal og træ er materialer, der kan formes til traditionelle og moderne væg kunst skulpturer designet til at forbedre enhver vægfarve. Dekorative ure, spejle og stearinlys sconces er usædvanlig funktionel wall kunstværker. Malede lærreder i en række forskellige farver, er størrelser, typografier og grupperinger en anden god metode til at tilføje kunst til blå soveværelse vægge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com