Hvad slags kunst går i en spisestue?

December 10

Hvad slags kunst går i en spisestue?

Spisesalen serverer som et rum til at guffe i nogle afslappende komfort mad eller bruges til underholdende. Når du vælger, hvilken slags kunst du ønsker til din spisestue, kan du give vifte til dit udtryk. Om en enkelt arbejde af en elsket, eller noget, du værner om der ikke måske passer temaer i andre dele af dit hus, svare til din egen indre vejledning.

Abstrakte malerier

En abstrakt maleri kunne være et signal udvalg til spisestuen. Abstracts kan være flot, ærbar, atmosfæriske eller fed. Afhængigt af dine andre indretning, såvel som din personlige følelse af flair, kan du finde en abstrakt til at passe. Desuden, som abstracts er uhæmmet af realisme, kan paletten variere på tværs af regnbuen, giver rigelig udvalg for din farveskema.

Figurative arbejde

En figurativ arbejde, ligesom et portræt, figur undersøgelse eller andre menneske, er en intim stykke til en spisestue. Måske du kender et portræt kunstner eller ville skat et portræt af en speciel ven eller et familiemedlem på væggen se dagligt. Figurative værker er skabt i en række forskellige stemninger eller toner til at rumme enhver sensibilitet, og da figurative arbejde er fælles, du er sikker på at finde en passende arbejde. Kunst messer og lokale gallerier er gode steder at kigge.

Kinetisk kunst

Kinetisk kunst (mobiltelefoner) er ikke kun for børn. Sofistikeret kunstnere som Calder omfavnede form. Hvis du har loft rum, kan en kreativ mobiltelefon være et stykke, der vil fange øjet, som det forsigtigt wafts i let luftstrømme af dit værelse. En ventilator i loftet kan gøre sådan en idé ikke levedygtig; ellers kunne det være en karakteristisk valg og samtale stykke. Hvis du har svært ved at finde én, kan du investere i en Kommission. En skulptur galleri skal sætte dig i kontakt med en velrenommeret kunstner kan du arbejde med.

Skulptur

For en stor spisestue udstråler en skulptur på en piedestal luksus. Hvis du har pladsen, er en piedestal med en lille marmor eller portræt buste en classy indstilling. Placere piedestal langs en væg og fremhæve med en lille spotlight fungerer godt. Naturligvis, hvis din spisestue er på den lille side, eller hvis der ikke er nogen områder, der ikke er trafikzoner, en skulptur på en piedestal kan arbejde. I så fald vælge skulpturelle vægkunst, som du kan hænge over sengen eller på en nøgen væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com