Hvad slags Linoleum ikke brug for lim.?

March 26

Hvad slags Linoleum ikke brug for lim.?

Linoleum tilføjer et dekorativt indslag til dit hjem, men installationen er undertiden en smerte. Linoleum fliser og valsede linoleum kræver anvende lim til gulve og installere den nye gulvbelægning på toppen af limen. Hvis du ønsker en hurtigere valgmulighed for installation, vælger skræl og stick fliser. Skræl og stok linoleum behøver ikke nogen lim, men stadig holder sig på gulvet.

Skræl og Stick funktioner

Skræl og stick linoleum fliser kommer i forskellige størrelser for dine gulve behov. Mindre stykker efterligner udseendet af traditionelle fliser, mens de større stykker skabe en dristigere og mere dramatisk look i ethvert rum. Hver flise er et tyndt lag af lim eller lim på bagsiden, er omfattet af papir underlag. Limen overholder fliser på gulvet, når du udsætter tilbage. Fliserne er velegnet til alle rum i dit hjem, herunder stærkt trafikerede områder.

Installation af gulvet

Du installerer de nye fliser kræver fjernelse af gamle fliser eller andre gulvmaterialer. Rengør gulvet med en mild opløsning, som en ikke-slibende rengøringsmiddel blandet med varmt vand. Løsningen fjerner enhver støv eller snavs, der kan ændre på gulvet. Du bør feje gulvet efter rengøring, fange eventuelle rester rester. Ligesom du ville gøre med traditionel linoleum, skal du måle området tilgængelige og købe nok fliser for at dække denne plads. Simpelthen skræl papir tilbage fra hver flise og tryk mod gulvet, gulvafslibning eventuelle luftbobler med dine hænder.

Overvejelser

Alt efter designet eller layoutet af dit værelse, kan du ikke har en perfekt kvadratisk form. Holde en hobbykniv på side for en brugerdefineret pasform. Som du arrangere fliser på gulvet, bruge en hobbykniv til at skære ned på fliserne og gøre stykkerne, der passer til rummet. Du kan finde, at fliserne ikke sikkert vedhæfte til gulve i dit hjem. Hvis fliserne flytter eller begynde at komme løs, sikre fliser med en lille mængde af linoleum lim. Limen hjælper med at holde fliserne sikret på gulvet.

Advarsel

Læg ikke skræl og stok fliser på et gulv uden rengøring området først. Eventuelle rester kan forurene klæbende opbakning og forhindre fliserne klistrer korrekt. Når du forlader bag snavs, risikerer du at skabe et ujævnt gulv. Eventuelle rester kan skabe små bump eller klumper nedenunder den færdige linoleum, som ødelægger den rene look, som du ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com