Hvad slags lys gør tomater vokse?

January 26

Tomater, ligesom de fleste planter kræver specifikke dyrkningsforhold. Kende korrekt lyskilden kan hjælpe dig vokse tomater indendørs. Selv hvis du planlægger at dyrke tomater uden for, er det afgørende at forstå de ideelle vækstbetingelser.

Betydning

Mens vokse lys kan være i stand til at hjælpe dyrke tomater, er direkte sollys bedst. Placer dem i områder, der når direkte sollys, hvis du planlægger at dyrke dem indendørs. Ifølge Weekend gartner er otte timer af direkte sollys ideel.

Fordele

Tomatplanter, der modtager den rigtige mængde af sollys vil producere frugt. Weekend gartner påpeger, at tomater, der ikke får nok sollys vil "fremstille lidt modne frugt".

Advarsler

For meget sol kan være en dårlig ting. Hvis sollys er for barsk eller vejret bliver for varm, kan tomater få solen skoldplet. Dette ruiner frugt, får det til at rådne.

Overvejelser

Mens sollys er vigtig, er det ikke nok. Du skal være sikker på at du vanding plante korrekt for at sikre, at det kan vokse. For at sikre, at sollyset ikke brænde anlæg, vand mod bunden af anlægget.

Interessant faktum

Ifølge Linda McCandles af Cornell University, modstå trangen til at lægge tomater i køleskabet, når de er blevet plukket. Holde dem ud, men sætter dem ikke i sollys. Når de er plukket, vil sollys ødelægge dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com