Hvad slags maling er brugt til at male en Formica bordplade?

March 5

Hvad slags maling er brugt til at male en Formica bordplade?

Formica er en robust countertop materiale, der er næsten så fedt-resistente som Teflon, og det er kvaliteter, som du ikke skal give op, når du indrette dit køkken. Den optimale maling til brug over Formica skulle holde sig fast til den gamle overflade, ridser og snavs-resistent, endnu sikker nok til anvendelse omkring mad. Heldigvis er der flere gode malingssystemer at vælge imellem.

Limning primere

En vandbaseret limning primer vil holde sig fast til en ren Formica overflade og skabe et bedre fodfæste for enhver belægning, der følger. Det er vigtigt, at primeren være vand-baseret, lav-VOC og lav-duft at undgå enhver dvælende male dufte i en mad forberedelse område fordi traditionelle primere indeholder petrokemikalier, der kan påvirke varianter samt sundhed.

Indvendige akryl maling og fugemasse

Høj kvalitet, 100% akryl latex maling er tilgængelige i tusindvis af farver, og de kan anvendes med pensel, rulle eller mini roller. En scrubbable række i en æggeskal eller halvblank finish vil vare længere i travle køkkener. For bedre resultater, følge op ved at anvende to frakker af tunge, højtydende klart polyurethan som en beskyttende fugemasse.

Industrielle Coatings

Formica hårde materiale, men en lav-duft industriel maling beregnet til offentlige skole cafeteria skole gulve eller kommercielle bageri vægge eller produktionsanlæg vil vise sig lige så hård. Fås i forskellige farver og dekorative mønstre, industrielle coatings kan tage form af to-del epoxy eller urethanes, som er meget holdbart, fugt resistent og kemikalieresistente. Industrielle specialmalinger vil ikke være tilgængelige fra den typiske hardware eller hjem center butik, men de fleste maling butikker vil have adgang til dem.

Gør det selv-Kits

Den nemmeste løsning ville være en alt-i-én køkkenbordet maleri kit tilgængelig fra leverandører som Rust-Oleum, Giani og Roklook. Disse selvansugende systemer, så en separat limning primer ikke er nødvendigt. Du kan vælge mellem farve og dekorative designs, og ingen forudgående faux finish erfaring er nødvendig. Disse selvstændige maleri kits hævder at skabe en holdbar, vedvarende finish, men en højtydende klart polyurethan fugemasse vil give ekstra beskyttelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com