Hvad slags maling er brugt til loft medaljoner?

December 21

Loft medaljoner er dekorative dekorationer, installeret i loftet over hængende lysekroner eller loft fans. Medaljon er brugt til at dække et hul i loftet for passage af elektriske ledninger. Loft medaljoner, engang lavet af gips, er nu typisk lavet af mere holdbart plast harpiks. Medaljoner fås i flere stilarter og størrelser. Både gips og harpiks medaljoner er males med en bred vifte af medier. Tre typer af medier bruges typisk til at male en loft medaljon: en sæl og prime frakke, pigmenteret maling og en klar lak at beskytte malingen. Når det er muligt, bør du male medaljon før du installerer den.

Seal og førsteklasses frakke

Før male loftet medaljon, skal du forsegle og prime det for at sikre endnu maling dækning. Gesso, anvendes med en naturlig pensel, sæler gips eller harpiks og giver en mat overflade, der let accepterer akryl eller emalje dekorativ maling. Akryl gesso indeholder pigmenter suspenderet i en akryl bindemiddel og en chalklike fyldstof. Fyldstof simulerer udseendet af gips, virkning som ønsket af mange hjem-renovators.

Akryl håndværk maling

Akryl håndværk maling er velegnet til brug på loft medaljoner. Da medaljon håndteres sjældent og er ikke tilbøjelige til at modtage direkte sollys, er billig håndværk maling tilstrækkeligt holdbare og farveægte. Akryl håndværk paint er tilgængelig i en bred vifte af farver. Oprydning er enkel, ved hjælp af kun sæbe og vand.

Emalje håndværk maling

Emalje håndværk maling kan være vandbaserede eller opløsningsmiddel-baserede. Opløsningsmiddel-baserede emalje håndværk maling er mere holdbart end acryl eller vandbaseret emalje maling og et godt valg, hvis loft medaljon er installeret i et område, der kan blive udsat for fugt. Terpentin eller mineral spiritus er behov for oprydning ved brug af opløsningsmiddel-baserede emalje maling.

Finpuds sæl

Clear-tørring akryl, emalje eller polyurethan er egnet fugemasse til malet loft medaljon. Klart fugemasser er tilgængelige i matte, satin eller glans finish. Da oversprøjtning er en fare for spray-on fugemasser, installeret børste-on fugemasser arbejde bedre på medaljoner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com