Hvad slags maling er for emalje?

February 21

Hvad slags maling er for emalje?

Glasagtige emalje, også kendt som porcelæn emalje, er et tyndt lag af glas, smeltet på metal overflader ved en høj temperatur, og er almindeligt anvendt til at afslutte køkkenapparater, dræn og badekar. Det har en blank finish og er modstandsdygtig over for slid og ælde. Emaljen overflader, dog kan blive ridset eller misfarvet over tid, hvilket gør det nødvendigt at udskifte eller genfremstille dem. Du kan male over emalje ved hjælp af en specialist maling indeholdende kemiske harpikser, der gør det hårdere, selvom en god kvalitet oliebaseret glans maling dækker effektivt emalje fliser. Emalje maling, som er mere modstandsdygtige end vandbaseret maling, men som ikke har de samme egenskaber som glasagtige emalje, kan også bruges til at male emalje apparater. Men denne type af maling vil ikke være så holdbart og smudsafvisende som maling specielt udviklet til jobbet.

Emalje fliser

Du kan male over porcelæn fliser med en olie-baserede glans eller halvblank maling. Begynder ved at anvende en oliebaseret primer maling, helst i samme farve som glans maling. Når du anvender den underlak, først gå over fliser omkredsen med en pensel og derefter anvende primeren til fliser med en god kvalitet roller. Anvende en anden frakke af primer, når malingen tørrer. Gå over hele området med sandpapir når det andet lag tørrer for at fjerne mangler på den primer overflade. Hvis du maler injektionsmørtel i en anden farve, skal du anvende malertape til fliser før maleri i fugerne. Anvende glans maling, når primeren tørrer, påfyldning i kanterne med en børste før der dækker fliser med en rulle. Tyndt Anvend flere lag af maling, snarere end tykke frakker fordi dette vil vare længere. Vent indtil glans tørrer før du tilføjer endnu et lag.

Emalje maling

Emalje maling bør ikke forveksles med glasagtige emalje eller porcelæn. Emalje maling

har en hård overflade, der gør det mere holdbare end vandbaseret maling, og en højglans-finish. Til at dække emalje-malede overflader med en vandbaseret maling, vask overfladen grundigt med varmt sæbevand og fjerne glans med sandpapir. Anvende en frakke af akryl sealer underuld som klæbemiddel til den nye maling. Når det tørrer, anvende to frakker af ny maling.

Emalje bøtter

Du kan reparere små chips i et badekar med emalje maling eller epoxy baseret maling, der indeholder kemiske harpiks og hærdere og giver en keramisk, smudsafvisende overflade. Porcelænsmaling, designet til at røre op badekar og andre emalje overflader, giver en hård, glaseret overflade og er normalt pletbestandigt og designet til at modstå høje temperaturer. Investere i et badekar lakering kit, hvis du planlægger at gentegne hele karret. Disse kommer med rengøring løsninger, sprøjtepistoler, primer og overflade maling. Det er vigtigt at holde værelset godt ventileret og beskytte dig selv med en ventilator, handsker og beskyttelsesbriller og Følg fabrikantens anvisninger til punkt og prikke, når du bruger epoxy-baserede malinger og badekar reparationssæt, fordi de indeholder stærke kemikalier.

Apparater

Porcelænsmaling og apparatet maling kan bruges til at dække over chips og ridser på emalje apparater, såsom ovne, køleskabe og opvaskemaskiner. Disse tider indeholde epoxy og give en hård, langvarig finish. Nogle er designet til at bruges på opvarmet overflader, såsom ovne og komfurer. Apparatet paint kommer i en vifte af farver. Følg producentens anvisninger omhyggeligt, fordi apparatet maling og porcelænsmaling indeholder stærke kemikalier.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com