Hvad slags materiale er for en dug?

October 28

Duge har længe været anvendt som dekorative og funktionelle elementer i køkkener og spisestuer. Når lavet primært af hvide blonder eller damask, duge lånte en aura af elegance og raffinement til et hjem, og var ofte vises under ferie eller særlige fester. I dag, dug design spænder fra formelle til sjov og casual til moderne. Fås i en bred vifte af farver, prints og materialer, duge kan bruges til at øge en indretning eller beskytte bordplade.

Bomuld

Duge er ofte lavet af bomuld, et naturligt materiale, fordi det giver styrke, sugeevne og skønhed. Fordi bomuld er langvarig, kan en dug, fremstillet af dette materiale stå op til gentagen brug og vask. Derudover luksuriøse udseende og fornemmelsen af bomuld kan pynte et bord og er velegnet til specielle lejligheder. Bomuld stof ulemper omfatter en tendens til at rynke, hvilket nødvendiggør Strygning. Hvis vasket i varmt vand og maskine-tørret, kan bomuld også formindske.

Linned

Linned kommer fra den hørplanten, og som bomuld, hør er absorberende og holdbart. En let og sprød stof, sengetøj krymper mindre end bomuld og er fnugfri; linned gør, dog rynke let og kræver hyppige Strygning at bevare sit glat udseende. Linned duge har længe været betragtet som en af de bedste valg for en formel lejlighed eller en elegant tabel indstilling egnet til et bryllup eller ferie fest.

Irske linned

Betragtes som nogle af de fineste linned i verden, er irske linned duge kendt for deres indviklede og traditionelle design, ifølge den elskværdige stil online boutique. Kombinationen af usædvanligt fine irske garn og ekspertise af irske vævere resultater i dækketøj højt værdsat for deres delikate skønhed. Irske sengetøj er også usædvanlig blødt at røre ved på grund af blødheden af Nordirland vandområder, der anvendes i den afsluttende proces.

Syntetiske materialer

Fordi de er nemme at passe og stærk nok til at modstå hyppig brug, er syntetiske duge ideelle til hverdagsbrug. Fås i en bred vifte af farver, mønstre og prints, syntetiske duge er passende for afslappet borddækning og foretrækkes ikke normalt til formelle middage. Syntetiske materialer omfatter PVC-belagt duge og vinyl duge. Fordelene ved syntetisk duge omfatter vand repellance, nem rengøring, holdbarhed, alsidighed og modstandsdygtighed over for flænger og tårer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com