Hvad slags negle bruger du til paneler?

April 14

Paneler kommer i mange former, fra solid træ strips til billig laminat, et populært alternativ til budgettet udsmykning. Uanset om du foring et værelse med paneler eller hænge den udendørs som en ydervæg, der dækker, det betyder noget, hvilken type negle du bruger. Vælger den forkerte slags negle, og du vil have grimme søm hovedet stikker ud fra mellem panelerne.

Søm klassificering

At identificere de rigtige søm for paneler arbejde er ret nemt, da de fleste producenter og isenkræmmere simpelthen liste dem som "panel negle", "paneler negle" eller "panel pins." En fordel ved hjælp af paneler negle er, at de kommer i forskellige farver, hvilket gør dem næsten usynlige mod panelerne. Skiftevis, kan du bruge casing negle, som typisk bruges til trim, kabinet og andre former for vanskelige tømrerarbejde. Udfør negle også arbejde godt for paneler. De har en rundet hoved, hvilket gør det muligt at drive dem fuldt ud i paneler, efterlader ingen tegn på en skruehovedet.

Forskellige teknikker til forskellige negle

Hvilke søm, du bør vælge til dit job i vid udstrækning afhænger af, hvordan du går om anbringelse din paneler til væggen. For eksempel, hvis du arbejder med tunge og groove paneler, der flugter med studs i din væg, kan du søm hvert panel i væggen lige over tungen. Drive søm henne ved en sagte indfaldsvinkel at undgå at opdele off panelets tungen. For denne tilgang, er søm hovedet dækket, hvilket gør det muligt at bruge et større udvalg af søm typer. Dog skal du et søm, der er tilstrækkelig lang til at passere hele vejen gennem panelet og ind i væggen i en vinkel. Søm hovedet kan ikke også være så stort at forstyrre aflåsning af tunge og not.

Dimensionering og farve

Dimensioner varierer inden for en given type af neglen. For eksempel kan et panel søm måle hvor som helst fra 1 tomme til 1 5/8 inches. Farver i panelet negle omfatter beige, hvid og forskellige nuancer af brunt. Typisk, farver er opkaldt efter typer af træ, til at supplere enten massiv eller laminat træ paneler.

Der dækker søm hoveder

Uanset typen af søm, du bruger, hvis du kører negle direkte gennem paneler, højst sandsynligt skal du gøre en indsats for at dække over søm hoveder. Hvis du bruger en finish søm, først køre det, således at søm hovedet er lidt højere end overfladen af panelet. Dernæst bruge en søm sæt for at synke nagle lige under overfladen. Anvende træ Kit eller træ fyldstof i det lille hul efterladt af neglen. Efter kit har helt indstillet, sand det ned, så det er plan med paneler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com