Hvad slags olie er sikker til brug med ædle Metal ler?

February 27

Ædle Metal ler er det førende mærke af metal clay, et innovativt produkt, der giver mulighed for hjem crafters at lave kunstværker i ægte sølv og guld fra en lufttørre ler. Vand-baserede ler, lavet med jorden partikler af metal, tenderer mod den klistrede side. Du kan modvirke denne effekt ved hjælp af en lille mængde af olie på hænderne, værktøjer og arbejdsoverflade, men det er vigtigt at vælge en olie, der ikke vil skabe problemer under udskæringen og brændingen.

Olivenolie

Olivenolie anbefales til brug med sølv ler af fabrikanter af Art Clay (PCM konkurrent), men det er vigtigt at bruge dette og andre olier sparsomt. En lille mængde af olie spredes på dine fingre, værktøjer og bordpladen vil holde ler klistrer og hjælpe dig med at træffe de figurer, du vil. Bruger for meget selv, og olien vil blande sig med ler, blanding med det og bryde op indsætte i en klumpet rod integritet.

Rapsolie

Arbejde med rapsolie og PCM er meget gerne arbejder med olivenolie; Du kan simpelthen foretrækker det til olivenolie, da det har mindre lugt og er også mindre tilbøjelige til at plette enhver porøse materialer, så det kan komme i kontakt med, mens du arbejder.

Valnøddeolie

Valnød olie har en nøddeagtig duft og vil give resultater svarende til raps og olivenolie. Det har også fordelen at være farveløs. Det er dog dyrere end de andre typer af olier og ikke så let at finde.

Mineralsk olie

En af de store fordele ved hjælp af mineralsk olie med metal ler er, at ud over at være farveløs og næsten lugtfri, det er generelt den sikreste olie at være kommet i kontakt med andre værktøjer og materialer du sandsynligvis skal bruge sammen med ler. Madolie, selv om de vil brænde væk pænt fra projektet færdig PCM kan skabe problemer, hvis de suge ind i håndtag af træ værktøjer eller sprækker af en kagerulle; over tid, kan olien går dårligt og har en ubehagelig lugt eller form oprustning.

Vaseline

Som mineralsk olie er Vaselin ikke en fødevare, men det kommer i fedt form snarere end flydende. Dette gør det lettere at undgå at bruge for meget; med vaseline, du kan bare gnide lidt fedt på hænderne som du ville lotion. Brug lige nok til at forlade fingrene følelse lidt fugtigt at røre. Når du arbejder, vil du opdage, at Vaselin på dine hænder holder længere, hvilket betyder at du ikke behøver at anvende så ofte og ler vil blive udsat for mindre olie. Som smøremiddel, men er det mindre effektivt, da det er tykkere og mere trægt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com