Hvad slags orm er på min æbletræer?

May 1

Orme er mere end glade for at spise dine æbler eller skade din æbletræ, men skadedyr er ikke din almindelige regnorme. At vide, hvilken type af ormen invaderer dit æbletræ er det første skridt mod at standse angreb, og du kan identitet orm af dens fysiske udseende og angreb mønstre.

Apple maddike

En apple maddike forårsager omfattende skade på frugten på din æbletræ i sin larve fase, som varer omkring en måned. En voksen kvinde maddike lægger æg under huden af æbler, der udklækkes i omkring en uge. Maddike larver er 3/8-inch lang, hvid orm, og som de vokser, de spiser dine æbler fra indefra og ud.

Økologiske metoder, herunder placeringen af sticky melasse fælder rundt om træet, kan bruges til at begrænse dit problem og forhindre en reinfestation af apple maddiker. Kemiske pesticider, såsom Diazinon, bruges til at kontrollere et udbrud.

Codling møl

En codling møl larver graver sig ned i æblerne og ødelægge næsten alle din frugt hvis venstre umarkeret. Den kvindelige voksne codling moth indlån æg på apple tree frugt eller blade, og når æggene klækkes, orme tunnel i nærheden frugten på træet. Codling møl larver er små hvide eller lyserøde orme, normalt omkring 1/2 tommer lange. Look for rød-brun affald, forlader de bag inde i frugten og skræl; Det er kendt som "frass."

Rent omkring dit træ og fjerne frugt viser tegn på infektion straks. Codling møl fælder kan hænges i træet for at mindske befolkningens. Kemiske alternativer, såsom Spinosad, er tilgængelige for at eliminere codling møl.

Apple Green Fruitworms

Apple green fruitworms ligne grønne larver og varierer i længde. Larver, normalt en lysere nuance af grøn end voksen orme, spise både dine æbler og bladene af din æbletræ. Fuldvoksen æbler er ikke udformet korrekt og har huller i tænderne. Grøn fruitworms kan ikke blive et udbredt problem, som ormene ikke spredes hurtigt, men du kan styre skadedyr med fælles insekticider eller økologiske metoder, såsom Entrust version af Spinosad.

Telt larver

To forskellige typer af fælles telt larver skade æbletræer: skov og western. Begge typer vokse til omkring 2 inches lang, men en skov larve er blå med hvide og sorte mønstre, mens en voksen vestlige caterpillar er sort og orange. Telt larver spin silkeblød "telte" på grene af æbletræer og spise blade gren af gren. Et sundt træ kan normalt gendanne fra telt caterpillar skader, men en syge træ eller et træ i en ru klima kan dø hvis larver ikke kontrolleres eller angreb er udbredt.

Fjernelse og destruktion af ægget aflejringer--brun eller grå masse, der ligner Styrofoam--på din apple tree hjælper kontrol et telt caterpillar problem. Nogle miljøvenlige pesticider såsom Dipel, er effektive mod teltet larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com