Hvad slags pensel er for en halvblank maling?

November 1

Hvad slags pensel er for en halvblank maling?

Ordentlig prep arbejde er afgørende for en god maling job. Så er at vælge de rigtige værktøjer. Når du vælger en ordentlig pensel til din halvblank maling, som en afhænger af typen af maling bruger du samt den overflade, hvorpå du maler.

Halvblank maling

Glans er udtrykket bruges til at beskrive, hvordan skinnende en maling er. Det kaldes også glans. Paint kommer i en flad, æggeskal, satin, halvblank og blanke glans. Halvblank maling er en god maling til brug i stærkt trafikerede områder, køkkener, badeværelser og kid værelser. Det er holdbart, fugt-resistente og nemmere at rengøre end flad, satin og æggeskal maling, men det er ikke helt så skinnende og våde udseende som blank maling.

Pensel for Latex maling

Latex maling er en vandbaseret maling. Hvis du maler med en halvblank latex maling, skal du vælge en pensel, der har børster fremstillet af syntetiske fibre, som nylon eller polyester. Syntetiske børster absorberer ikke vand og derfor vil efterlade en glattere finish end en naturlig fiber pensel.

Pensel for oliebaseret maling

Vælg en pensel, der har naturlige eller Kina børster fremstillet af dyr hår, hvis halvblank maling du bruger er en oliebaseret eller alkyd maling. Disse typer af pensler efterlade en glat finish når maleri, især når du maler med en glans eller halvblank finish. Hvis du ejer en høj kvalitet syntetisk pensel, kan du også bruge det til din oliebaseret maling.

Andre Tips

Vælg en høj kvalitet børste, der har en højere procentdel af børster med split eller markerede ender og også har børster af varierende længde. Også, en børste med en vinklet eller koniske kant er normalt lettest at male med. Hvis du maler en tekstureret væggen, bruge en syntetisk børste da konsistensen kan skade en naturlig børste. Vælg en 2-tommer børste, når maleri langs en kant eller hjørne; Det giver dig bedre kontrol. For større flader fungerer en 3 - til 4-tommer børste godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com