Hvad slags Sealer er bedst for badeværelse gulv fliser & injektionsmørtel?

May 24

Hvad slags Sealer er bedst for badeværelse gulv fliser & injektionsmørtel?

Anvende en sealer på dit badeværelsesgulvet kan have flere fordele. Fangere kan bidrage til at øge skridsikkerhed af gulvfliser, som kan bidrage til at gøre badeværelser sikrere. Toplak også hjælpe hindre farvning af både flise og injektionsmørtel, hvilket gør det nemmere at vedligeholde. Mange typer af sealer er på markedet i dag. Vælg en baseret både på mængden af slitage gulvet får og hvad slags flise er installeret.

Cementmørtel Sealer

Fuger er lavet af Portland cement blandet med pigmenter og undertiden sand. Cement er porøs og kan absorbere fugt og derfor pletter. Beskytte din injektionsmørtel med en imprægnering sealer. Silikone-baserede fangere holde op bedste i våde områder, men vandbaseret fangere kan også arbejde godt i pulver og en halv bade. Undgå at bruge aktuel fangere på injektionsmørtel; en aktuel sealer ikke vil forhindre de fleste pletter på injektionsmørtel men vil give injektionsmørtel en skinnende, mærkbar finish.

Sten gulv fangere

Forsegle et badeværelsesgulv lavet af sten med en imprægnering sealer lavet af silikone og formateret til porøse fliser. Poleret og finpudset sten kan forseglet på én gang med injektionsmørtel ved hjælp af den samme sealer. Tumlede sten og skifer fliser kan drage fordel af en anden sealer, der uddyber farven på flisen. Denne aktuelle sealer anvendes efter imprægnering sealer; undgå at få det på injektionsmørtel leddene til at undgå at give injektionsmørtel et skinnende udseende.

Porcelæn fangere

Porcelæn fliser og glaserede keramiske fliser er porøs og kræver ikke forsegling til at beskytte dem mod fugt. Begge produkter, men kan være glatte når de er våde. Imprægnering fangere påføres overfladen, lov til at tørre i 10 minutter og derefter tørres væk, vil øge skridsikkerhed af disse fliser. Derudover kan poleret porcelæn fliser og nogle teksturerede keramiske fliser forsegles forud for fugning for at hjælpe injektionsmørtel udgivelse, som vil gøre fliser nemmere at rydde op og hjælpe med at fjerne injektionsmørtel haze.

Terracotta gulvfliser

Uglaseret terracottafliser og Saltillo fliser med røde ler organer bør altid være forseglet, særligt i våde områder. For at lade farven på flisen alene og ikke ændre sin finish, brug en imprægnering sealer. For at lade farven alene, men skabe en blank finish, bruge en urethan-baserede gulvet sealer. For at uddybe farven af fliserne, blande linolie med fortynder og anvende op til fire frakker på fliserne. Alle fangere bør anvendes i mindst to frakker for maksimal beskyttelse af fliserne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com