Hvad slags skruer er for dørhængsler?

March 25

Hvad slags skruer er for dørhængsler?

Ved hjælp af de korrekte skruer er afgørende for langvarig og velfungerende hængsler. Hvis den forkerte skrue type bruges til at montere en dør på et hængsel, kan korrosion med tiden slides væk på skruen og få det til at bryde. Ordentlig skrue størrelse, materialetype, hoved type og tråd type er de generelle specifikationer til skruer. Uanset skrue type, skal skruer ikke installeres indtil hullerne er blevet pre-boret med en lille borehoved og boremaskine til at forhindre krakning af tømmer under skrue installation.

Størrelse

Når der henvises til størrelsen af en skrue, er der en række målinger er angivet. Skruer er størrelse af flere vedrørende hoved størrelse og aksel størrelse, som en #8 skrue, hvilket betyder, at diameteren af skaftet af skruen. Skruer har også forskellige længder, der måles i tommer, såsom en skrue #8 det er 1 tomme lange ville blive omtalt som en 8 af 1 tommer skrue. Størrelsen af skruen behov for en specifik hængsel bestemmes af hulstørrelsen i hængslet, vægten af døren og materialet du vil stigende hængsel til. Skruen hoved størrelse bør passe perfekt ind i hullet i hængslet og være flush med hængslet når installeret. Skruen skal være lang nok til at synke ned i materialet en passende afstand for at holde hængslet til rammen. Jo tungere døren, jo længere skruen skal være, men skruen bør aldrig være længere derefter dybden af den ramme, som ville forårsage skruen og stikker ud af bagsiden af rammen.

Materiale

Skruer kommer i en række forskellige typer designet til det materiale, de vil være knyttet til. Nogle af de skrue typer tilgængelige for hængsler er ark metal, træ og messing. Det mest vigtige ting at huske når det kommer til materiale typer er, at skruen skal matche det materiale, det vil blive sikret. Hvis hængslet er messing, skal skruerne også være messing, fordi hvis de er en anden type materiale i metaller vil bære mod hinanden over tid og nedbryde. Drywall skruer er let tilgængelig i butikker, hjem reparation, men bør undgås, fordi de knækker let og sjældent match hængsel materiale.

Hoved

Hængsel skruer bør alle har Counter sænket hoved typer, hvilket betyder, at diameteren af de hoved facetter indad mod skanken af skruen, gør det muligt at "synke" i materialet og skabe en flush overflade engang fastgjort. Hængsel skrue hoved typer varierer med hensyn til drevene eller figuren på toppen af skruen for kørsel skruen ind i materialet. De to mest almindelige hængsel skruen drev er flad-head, som ligner en indrykket linje i midten af hovedet af skruen og Phillips hoved, som ligner et plustegn. Andre skrue hoved typer, der findes mere i un-samlet, præfabrikerede møbler er firkantede hoveder og Allen hoveder, som ligner en indrykket hexagon på hovedet af skruen.

Tråd

Typen tråd af et hængsel skrue refererer til antallet af tråde langs længden af skruen. Dette kaldes normalt af antallet tråde pr. tomme på skruen. Jo flere tråde per tomme, jo bedre skruen vil gribe ind i materialet med mindre sandsynlighed for opsplitning og revner. Men, da trådene er tættere sammen, der kan være større risiko for skruen løsne og trække ud over tid. De fleste hængsel skruer har mellem 15 og 20 tråde per tomme. Hængsel skruer også typisk selvskærende, hvilket betyder, at de vil trække sig ind i materialet uden yderligere assistance såsom hamren, men stadig forboring anbefales at mindske risikoen for revner og opdeling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com