Hvad slags skum er brug før stuk?

November 21

Hvad slags skum er brug før stuk?

Når du bruger et lag af skum brættet nedenunder en stuk væg, også kendt som en pels system, du leverer en solid opbakning til stuk og tilføje ekstra isolering til væggen på samme tid. Der findes flere typer af skum boards, der er brugt med stuk vægge og at vælge den rigtige for dig afhænger af dine specifikke behov.

Skille emballagen

De fleste af skum boards benyttes med stuk i et lag er lavet af polystyren, der er fugt frastødende og forholdsvis stiv med hensyn til dens struktur. Skille emballagen svarer til polystyren skum, men er hårdere og mere holdbare. Det er også brugt i udstrakt grad i pakning og model gør. De to hovedtyper af polystyren isolering bestyrelsen er ekstruderet skille emballagen (XPS) og ekspanderet polystyren (EPS).

Ekstruderet skille emballagen (XPS)

Ekstruderet skille emballagen har en høj trykstyrke på grund af dens lukkede cellestruktur, hvilket også giver den stærke termiske egenskaber. Det er valg til udvendigt puds vægge, der skal beskyttes godt isolerende skum bestyrelsen udgør elementerne og isoleret meget. Det giver en holdbar opbakning til stuk vægge også og står sig godt til våde betingelser.

Udvidet skille emballagen

Udvidet skille emballagen er meget blødere og lettere end ekstruderet skille emballagen og er meget mindre holdbart. Dens fordel er dog i sin fleksibilitet og plasticitet. Udvidet skille emballagen er let at form og skimmel i en række forskellige figurer, og derfor er almindeligt anvendt med stuk til indvendige vægge hvor isolering ikke er et problem, men tilpassede formularer er. Udvidet skille emballagen ikke holde op til våde forhold godt og bør ikke anvendes under ydervægge i områder med ekstreme vintre.

En frakke System

At lægge et lag af skum bord under en stuk væg er kendt som den ene frakke System, i modsætning til de tre frakke System. I ordningen tre frakke sort plast anvendes først på væggen, som derefter er dækket i wire meshing og derefter endelig stuk. Dette system giver muren en metalramme og vandtæt beskyttelse af sort plast. I ordningen en frakke, rammen og vandtætheden leveres både af bestyrelsens skum


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com