Hvad slags Spray maling kan bruges på et træbord?

December 1

Hvad slags Spray maling kan bruges på et træbord?

En gammel, slået op møbel er ikke nødvendigvis tiltænkt den dumpster bare fordi dens finish er slidt. Mange Sparsommelighed-butik junkier svælge i at tage disse stykker og omdanne dem ved hjælp af spray maling. To eller tre dåser senere stykke i spørgsmål ligner det bare kom ud af et træ shop. En bred vifte af maling kan bruges til omlakering træborde, afhængigt af behovene hos den person, der udfører arbejdet.

Spraymaling 101

Spraymaling få spray evne fra hydrofluorcarboner, der fungerer som drivmidler. Maling, selv svarer til maling du køber i 1 eller 5 gallon dåser, men leveringssystemet er hvor spraymaling skinner. For små projekter, såsom lakering træbord, spraymaling kan producere tynde lag af maling,--når anvendes korrekt - ikke dryppe eller indsamle på vandlevende funktioner.

Forberedelse af overfladen

Før sprøjtemaling et træbord, anvende en primer. Primere også kommer i aerosolbeholdere, gør jobbet meget enkel. Vand-baserede primere er nemmere at rydde op end oliebaseret maling, men stadig give de samme fugemasse og klæbende egenskaber. Hvis du bruger en mørk farve, kan en frakke af tilsvarende farvede primer gøre maleprocessen meget hurtigere. Oftest er en enkelt lag primer alt, hvad der er nødvendigt.

Typer af spraymaling

Der er to typer af spraymaling, der kan bruges på træ. Et generelt formål emalje spraymaling er den mest almindelige, ofte mærket som indendørs/udendørs eller multi-brug. Disse malinger kommer i en lang række overflader, fra matte til højglans. Nye udviklinger i aerosol maling teknologi har aktiveret en latex maling skal placeres korrekt i en dåse. I øjeblikket, er denne miljøvenlige maling kun tilgængelig fra Krylon.

Fugemasser

Efter at gå gennem alle ulejlighed at sprøjte male din tabel, vil du finish til sidste. Tabeller får en masse slid og ælde, anvende en yderligere fugemasse er berettiget. Vær forsigtig, når du anvender en polyurethan baseret coating på en hvid eller lys-farvede bord, men da disse produkter har en tendens til gul over tid. Polyacrylic anbefales til spray malede møbler, fordi det ikke gul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com