Hvad slags svamp eller Bugs er fundet på Azalea?

May 26

Hvad slags svamp eller Bugs er fundet på Azalea?

Azalea er blomstrende planter inden for Rhododendron plante slægt. Mange forskellige typer af azalea planter findes, med tusindvis af forskellige sorter findes. De fleste arter af azalea er hjemmehørende i Nordamerika. Disse Azalea er benævnt "native Azalea." Selvom Azalea er normalt hårdføre planter, flere svampeinfektioner kan forekomme der kan skade planten. En lang række insekter også fodre på Azalea, forårsager alvorlige skader.

Leaf Gall

Azalea er udsat for en tilstand kendt som exobasidium blad gall, som er forårsaget af svamp Exobasidum vaccinii. Denne svampeinfektion er almindeligt i de tidlige forår måneder når bladene begynder at vokse. Når infektionen er i sin vorden, blive azalea bladene fortykket, krøllet og bleg grøn eller hvid. Som infektionen forværres, er bladene dækket med en hvid, pulverformige stof inden de til sidst bliver brune og visner. Selvom sygdommen ser skadeligt, er det normalt ikke alvorlige. Skære inficerede blade væk for at forhindre spredning af svampen.

PETAL Blight

Azalea petal blight er en tilstand, der er fælles for kystnære Azalea. Det er forårsaget af svampen Ovulinia azaleae, som er mest almindelige i våde, kolde klimaer i plantens blomstrende faser. Når smittet, udvikle azalea blomsterblade små hvide eller lyse pletter. På hvide kronblade, kan disse steder vises brunlig i farven. Petal steder vokse sig større og blive bløde og klamme før hele blomsten kollapser. Hvis de ikke behandles med et svampemiddel, kan blomsterne blive alvorligt beskadiget eller selv dø.

Azalea blonder Bug

Azalea blonder bug eller Stephanitis pyrioides, er et insekt i familien Tingidae, som er udbredt i det nordlige USA fra New York til Massachusetts samt flere sydvestlige stater som Florida og Alabama. Det er små i størrelse, kun omkring 3 mm lang og 1,5 mm bred. Det er brun og sort i farven med lacy vinger. Både de voksne bugs og nymfer feed på azalea planter ved at suge saft fra undersiden af sine blade. Den øverste del af bladene er også misfarvet på grund af insekt ekskrementer. Steder lavet af ekskrementer kaldes "flyve pletter."

Azalea Leafminer

Azalea leafminer, eller Caloptilia azaleella, er en gul møl, som lægger dens larver på azalea planter. Leafminers lå omkring en til fem larver pr. blad. Disse larver foder ved minedrift i azalea blade, forårsager mørke brune blister til at danne på oversiden af bladene. Når et blad beskadiges alvorligt af larverne, visner og falder ud anlægget. Leafminer larver også bruge azalea blade til at oprette kokoner, hvor de forpupper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com