Hvad slags tæpper kan bruges på keramiske fliser?

July 28

Hvad slags tæpper kan bruges på keramiske fliser?

Keramiske fliser er holdbare, fås i en bred vifte af farver og virker i en række forskellige værelser og fællesområder, herunder køkkener, badeværelser og entryways. Når der dækker en gulvbelægning med tæpper, bruge tæpper, der har skridsikre underlag. Tæpper vil være sikrere at gå på og vil ikke skade den flise finish eller sløve det. Skridsikre tæpper også reducere mængden af snavs og debris indsamling på din keramiske fliser.

At vælge

Sammen med skridsikre underlag, kigge efter område tæpper i uld eller bomuld. Uld og bomuld fibre modstå mund trafik og tilsmudsning. Bomuld er vaskes i maskine og holdbare. Uld er langtidsholdbare og let rengøres ved ryster debris og ved hjælp af en kommerciel Tæpperens løsning på det. Nylon område tæpper er også tilgængelige, men er ikke så holdbare som uld. Uld, nylon og bomuld område tæpper fås i forskellige størrelser, herunder 4 fødder af 6 fod, 5 fod af 8 fod, 8 fod af 11 fod og større størrelser. Tæpper varierer i pris, stil og farve.

Køb

Skridsikre område tæpper er tilgængelige på hardware, hjem forbedring og detailbutikker samt tæppe og flise butikker. Tæpper fås også fra online detailhandel og tæppe afsætningsmuligheder. Når du forbereder at købe et område tæppe, måle det område du ønsker at dække så at du køber en stor nok.

Forberedelse

Før du placerer tæppet på dit keramiske flisegulv, feje gulvet grundigt, så mop fliserne med en fugtig, blød moppe til at fjerne resten af snavs og debris. Du kan bruge vand fra hanen eller et rengøringsmiddel, der er designet til keramiske fliser til våd moppen. Lad gulvet lufttørre, derefter lægge tæppet.

Tips

Følg alle rengøring og pleje anbefalinger på dine tæpper etiket. Rense ser dine tæpper regelmæssigt at holde dem som ny. Når rengøring din keramiske fliser gulv, bruge en renere, der er kompatibel med den gulvbelægning injektionsmørtel--en renere med en neutral pH. Brug ikke vaskemiddel, sæbe, eddike eller andre renere, der indeholder syre, ammoniak eller klor. Disse kemikalier kan sløve fliser finish og misfarve eller endda skade injektionsmørtel. Rengøringsmidler og sæber fremme mug vækst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com