Hvad slags tapet bruges i badeværelser?

October 6

Hvad slags tapet bruges i badeværelser?

Tapet gør et comeback i moderne badeværelser til sin vifte af farve og mønster valg og lettere anvendelse end i de foregående år. Da badeværelser er høj-fugt områder, skal du vælge tapet passende for et badeværelse og undgå stof og andre absorberende materiale, der kan blive muggen, før de har tid til at tørre. Køre en badeværelse udstødning fan efter brusebad for at minimere damp og fugt oprustning.

Materiale

Da nogle wallpapers absorbere fugt, at vælge det rigtige materiale til dit badeværelse udsmykning er af afgørende betydning at forlænge livet for din tapet. Vinyl tapet er normalt det bedste valg for et badeværelse, fordi de fleste af fugt vil perle af papir i stedet for at blive absorberet. Vinyl er også let at aftørre ren, altid et plus i en høj trafik område som et badeværelse. De fleste tapet let tilgængelige i butikkerne er vinyl, så skal du have masser af valgmuligheder, farve og mønster. Tapet er også tilgængelige i vinyl-belagt, en anden lufttæt valgmulighed at vil holde fugt væk fra din gipsvæg.

Opbakning

Ligesom overfladen af dit tapet bør være fugt-resistente, er det vigtigt for opbakning til at holde fugt væk fra dine vægge. Kigge efter vinyl tapet med lærred eller scrim opbakning når skjule et badeværelse. Kontrollere tapet pakken for at være sikker på opbakning er fugt-resistent.

Farve & tekstur

Da de fleste badeværelser er på den lille side, vil du normalt vælge en lysere farve tapet at bruge i dit badeværelse til at åbne op i rummet. Tapet leveres også i en lang række præget teksturer, som kan tilføje drama til dit badeværelse indretning. Men husk, at du bliver nødt til at rense dit badeværelse vægge ofte og små kamme kan være en magnet for snavs og mug i en høj-fugt område. Derudover er nogle wallpapers annonceres som "scrubbable" i versus "vaskbart", hvilket betyder, at de vil holde op til gentaget scrubbings i stedet for bare spot rengøring. Hvis du overvejer en tekstureret tapet til badeværelset, Sørg for det er et scrubbable papir, så du kan holde den ren.

Ansøgning

Mens nogle wallpapers er hængt med pasta, andre kommer prepasted eller i en stick-on sort, kaldet pasta-the-wall. Uanset hvilken metode du vælger til dit tapet, være sikker på at dit badeværelse vægge er helt tør før hængende og undgå dampende op badeværelse, mens papiret tørring efter ansøgning. Undgå hængende vinyl tapet over gamle vinyl tapet, da fugt kan opbygge mellem de to lag og racen skimmel. Du skal vælge en passende primer at sætte over nøgne drywall, før du anvender tapet for at oprette en mere lag for at beskytte dine vægge mod skimmel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com