Hvad slags træ bruges i kældre?

October 22

Boligejere planlægning en kælder remodel at vinde yderligere beboelsesrum har brug for at overveje, hvilke typer af bygning materialer vil give de bedste resultater. Træ, for eksempel, har bevist sin værdi som en bygning komponent. Selv om at bruge træ i en kælder indebærer flere udfordringer end at bruge det i andre dele af hjemmet, gør det stadig et godt valg for mange facetter af kælder byggeri.

Paneler

Træpaneler til kældre opnået et ry som en ringere kælder væg finish materiale på grund af den billige udseende af imiteret sammensatte paneler, som var udbredt under anden halvdel af 1900-tallet. Nyere typer af træplader, men giver en mere stilfuld look til kældervægge. Én mulighed, hævet træ paneler, efterligner den klassiske karakter af colonial amerikansk design. Knudrede pine paneler, en anden godt valg, give en færdige kælderen et rustikt udseende stammer fra den gamle vest og kommer som regel som tunge og groove bestyrelser.

Manipuleret træ

Trægulve, som mange boligejere finde ønskeligt for deres traditionelle udseende og behagelige følelse under fode, gør ikke normalt et godt valg til kælder gulvbelægning på grund af deres sårbarhed over for fugt, og fugt af en gennemsnitlig kælder. En nyere træ produkt kaldet manipuleret træ hjælp løser dette dilemma. Manipuleret træ kommer i flere lag, at udvide og kontrakt med ændringer, temperatur og fugt, hvilket gør det mindre modtagelige for skade end almindelig hårdttræ. Produktet virker bedst når installeret på et undergulv.

Krydsfiner

Et andet træ produkt ofte set i kældre, krydsfiner, typisk kommer i tre, fem eller syv lag, med lag limet med vandfast eller vandtæt klæbemidler. Metoden konstruktion hjælper det færdige produkt modstå fugtskader. Krydsfiner er ofte brugt som det øverste lag af en undergulvet. Selvom du kan placere krydsfiner direkte på betonen, er den foretrukne metode at nagle det over en base af two-by-fours.

Trykimprægneret

De fleste kælderen fundamentet består af enten hældt beton eller konkrete blokke, så det kan komme som en overraskelse, at du kan konstruere et bæredygtigt fundament af træ. Kun trykimprægneret træ, træ sprøjtet med kemikalier for at hjælpe det modstå henfald, vil arbejde for denne type af byggeri. Ubehandlet træ rådner når det kontakter jorden. Et træ foundation har flere fordele. Du kan installere det i enhver type vejr, det er nemmere at installere en indervæg på et træ foundation væg, og da det er tyndere end en betonvæg, det tilføjer til den tilgængelige plads til en kælder remodel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com