Hvad slags træ er bedst til CD opbevaring?

April 15

Spørgsmålet om, hvilken slags træ skal bruges til CD opbevaring kan synes at have et klart svar: hvad passer bedst med din indretning. Men æstetisk betænkeligheder er helt sikkert vigtigt, der er nogle strukturelle årsager til at give dit træ muligheder en eftertanke.

Teak

Slår intet teak til et slankt moderne look, men der er nogle problemer at være opmærksom på når man ser på teak til CD opbevaring. Ufærdige teak er persistente olier, der kan forlade en olieagtig rest eller endda skade plastik CD sager. Hvis du vælger teak, altid sørge for, at produktet er færdig med en slidstærk lak eller polyurethan.

Fyrretræ

Pine er en dejlig "jordet" træ og går godt med hjertet pine gulve, men vær opmærksom på at pine, ligesom alle nåletræ, har en tendens til at flytte med temperatur og luftfugtighed ændringer. Hvis din CD opbevaringsenhed er bygget til snævre tolerancer hvor dine cd'er kun lige passer ind i, kan du finde dem at sidde fast på dage hvor træet dønninger på grund af høje temperaturer eller fugtighed.

Løvtræ

Hårdttræ tilbyde den bedste løsning med hensyn til udseende og stabilitet med meget få ulemper. Kirsebær, mahogni, valnød, ahorn og eg er populære valg og er generelt tilgængelige i en bred vifte af nuancer til at matche din indretning.

Sammensatte produkter

Sammensatte produkter, hvilket betyder en syntetisk træprodukt klemt inde mellem finér af hårdttræ, har fordel af ekstrem stabilitet samt lav pris. Disse er normalt findes på store kasse detailhandlere. Ofte slog med etiketten for at være billige, kæmper nogle producenter billedet med meget holdbare og attraktive stykker, der er en god handel for pris-bevidste shopper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com