Hvad slags træer kan være plantet tæt på et hus?

November 30

Hvad slags træer kan være plantet tæt på et hus?

Små træer, ikke mere end 25 til 30 fod høje, kan plantes så tæt som 6 fod fra et hus. Enhver tættere og Rodsystemet kan skade dit hjem fundament. Vælg træer der er resistente over for storm skader, sygdom og insekt angreb. Se solens skygge sti i løbet af dagen og overveje træ placering for optimal øst til vest skygge mulighed. Windows og klimaanlæg, der er skyggefulde korrekt vil give energibesparelser.

Blomstrende træer

Single-historien boligejere vil finde blomstrende træer svarer til kortere omfanget af deres hjem. Dogwoods og magnolier giver skygge når placeret nær øst eller west windows. Blomster er smukke og duftende, blade større og tilstrækkelig godt fordelte, danner en afrundet baldakin, giver mulighed for et kig på solen og vedligeholder nok mening at se ud af vinduet. Blomstrende træer tiltrække bier så overveje screening din windows.

Taller løvfældende træer

Højere træer som floden Birk, rød og sølv maples arbejde godt at ramme to eller tre historie hjem. Rodsystem kan være lang, så planen i overensstemmelse hermed, når du vælger hvordan tæt på at plante disse større skygge træer til dit hjem. Hvor tæt er for tæt afhænger af fortovet og indkørsel placering samt foundation, rør og septisk problemer. Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at holde disse træer under kontrol, som de har tendens til at sprawl når overladt til deres egen overenskomst.

Prydplanter

Træer genetisk manipuleret til at forblive lille og prydplanter som grædende kirsebærtræer eller dværg apple kan plantes inden for 3 til 6 fod i et hjem. Mange af disse træer har rodsystemer, forbliver overfladisk eller at vokse lige ned i jorden i stedet for sprawling vandret fare betonfundamenter eller fortove.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com