Hvad slags underlag Pads kan bruges på laminatgulve?

July 16

Når du installerer laminat gulve, er det vigtigt at afbøde gulvbelægning med et materiale, der adskiller det fra undergulv i rum eller område hvor installationen finder sted. Underlag hjælper blødgøre fornemmelsen af gulvbelægning, når du går på tværs af den samt reducere lyden af at gå på tværs af det. Underlag niveauer også subflooring for at rette mangler såsom en skråning eller lave steder.

Standard skum underlag

Et underlag uden en fugt barriere, standard skum måler 1/8 tomme i tykkelse og er et skum pad. Standard skum anvendes i lokaler, hvor fugt ikke er et problem. Underlag findes i ruller, der varierer i størrelser fra producent til producent, og give en pude under din laminat gulve samt en reduktion i lyd og undergulv korrektion. Underlag er tilgængelige på gulve, hardware, hjem forbedring og bygning levering butikker såvel som online.

Modificerede underlag

Modificerede underlag, også kendt som opgraderet, er tykkere end standard skum underlag og giver samme dæmpning og undergulv korrektion som standard skum underlag. Men dette underlag giver en højere grad af lydreduktion ved installation af materiale mellem etager i en én - eller to-etagers struktur setup. Modificerede underlag er lavet af tæt skum, gummi, fiber, lukket celle skum eller en kombination af materialer. Underlag er tilgængelig med eller uden en fugt barriere og kan være fundet på gulve, hardware, hjem forbedring og bygning levering butikker såvel som online.

Combo underlag

Også kendt som handel med kombination skum og film underlag, combo underlag er det samme som standard skum men kommer med en fugt barriere mellem materialet og laminatgulvet. Det underlag tykkelse er det samme som standard skum og giver samme komfort og undergulv korrektion egenskaber. Bruge combo underlag, hvor der er mulighed for fugt ud af rummet eller områdets undergulvet. Underlag er også tilgængelig på gulve, hardware, hjem forbedring og bygning levering butikker såvel som online.

Cork underlag

Cork underlag giver den højeste lydreduktion og en fugt barriere. Underlag måler 1/4 tommer i tykkelse, men dens tykkelse kan variere. Cork underlag varierer i pris, men er generelt dyrere end andre underlayments. Underlag kræver lim til at montere den til din undergulvet, og din undergulvet skal være helt flad for materiale til at overholde korrekt. Cork underlag er tilgængelige på gulve, hardware, hjem forbedring og bygning levering butikker såvel som online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com